Mirayy_21 Lilybaby inşallah canım ya ya şey çok rahat ama bi hafta sonra ayaklanıyorsun normal lohusa pedi daha iyi oluyor oda normal ped gibi ama depend E ayaklarından geçirmen lazım oda ben çok ödemliydim zorlanıyordum çıkarırken rahatta takınca giydiğini çıkarmak daha zor geliyor birde canım. Sezeryandan ⅔ gün sonra sanırsam tam hatırlamıyorum duş almaya başlıyorsun sürekli duş almaya çalış hem dikişlerine iyi geliyor kurutuyor hmde sütün için iyi duş alırken göğüslerinle oyna ufala sürekli
Lilybaby Mirayy_21 çok teşekkür ederim evet ılık su ve masaj süt inmesine iyi geliyor diye duymuştum duş almaya başlayınca yapayım 🌸🙏🏻🩷
Cnsuercnnn Lilybaby orasını tam hatırlamıyorum 5 sene oldu benim ilk sezaryen 10 gün sonra muayne gittiğimi hatırlıyorum sonrasında dikişten yana hiç bir problem yaşamadım
yagmur_17 Aysegullugesya_ pardon siz tıp mezunu musunuz ?? rahatsizlandığınızda ya da dikis gerektiren işlemlerde nereye gitmeyi gereklı goruyorsunuz ? suan gercekten mantığınızı sorguluyorum benim icin en onemlisi bebeğim nasil ve ne sekilde doğum yaptığım degil acikcasi goruyorum ki sizin icin ne sekilde dogum yaptığınız sağlıklı bir sekilde kucagima alayim yeter tabikide modern tıpa guvenecegiz arkadaşlar yani evde kendi basimiza kocalarimiz mi dogurtsun bizi ya da anne olarak sayilabilmemiz icin vajinal dogum mu yapmamız gerekiyor kendi adıma sağlık problemim var bebegim eşıge cok yakın bir yerde ve onun icin ve kendim icin ne saglikliysa o sekilde dogum yapacağim illa vajinal dogum yapacagim diyip hem onun hayatini hem kendi hayatımı zora sokupta bebegimi esim ben olmadan mi buyutsun soruyorum yani size kendiniz vajinal dogum yaptiniz ve saglikli gebelik gecirdiginiz icin mi bu dar kafaliliginiz ??
aysegul-2509 Lilybaby mamanın hangisinin iyi olduğu anca bebek içtikçe belli oluyor.ben ilk aptamil almıştım ama kızıma iyi gelmedi bebelac gold a geçmiştim.inşallah ihtiyaç duymazsın ama ufak bir kutu mama al başta ki sütün hemen gelmezse bebek sarılık falan olmasın.birde philips in biberonu var anne göğsü modeli bebek aynı seni emdiği gibi çektikçe geliyor mama.pahallı diğerlerine göre ama o biberondan alabilirsin.elektrikli pompa mutlaka al sütün gelene kadar sürekli sağ.hatta fazla gelipte sağman gerekirse çok işine yarar.ama sakın manuel alma sağdıkça bileğin kopacak gibi oluyor ve çok zaman alıyor
Lilybaby aysegul-2509 çok teşekkür ederim 🌸🩷 ben mochi aldım ama manuel elektrikli değil olmadı elektrikli alırım sonradan Philips avent kolik bebekler için göğüs ucuna benzer tek damla yavaş akışlı biberon aldım ben de ne olur ne olmaz diye ama kaşık biberon da aldım onu da koydum çantaya biberondan meme reddi olur diye çekiniyorum biraz çok mecbur kalırsak kullanırız diye almıştım
Kksmmett Lilybaby gece 11 den sonra ameliyata kadar su dahi içmiyorsun kilotlu bez al bende çok kan gelmemişti ama rahat etmiştim geceliği biliyorsun zaten düğmeli pijama al rahat edersin klozete tek başıma oturup kalktım bana bol bol yürü dediler aslında yürüdüm ameliyattan çıktıktan sonra uyuşukluk geçince tek başıma yürüdüm hatta pek işe yaramamıştı bende beni tek acıtan şey hastane yatağıydı eve bi gittim yatağa bi yattım ertesi gün turp gibiydim hastane yatağı kısa olduğu ve yüksek olduğu için aşırı rahatsız
kindacute Lilybaby ablam orada doğum yaptı, hastanen verecek zaten depend o kadar ihtiyacın olmaz bir paket yeter, mama gerekirse de onlar veriyor sen sadece biberon götür canım
Bebemiz Lilybaby Lilybaby canım depend bende aldım orada sadece 1 adet kullandım hemşireler kullanma dediler ilk günden sonra . 2.gün normal pede geçtim kanama az okuyor sezaryen oldun bu arada. Depend dikişlere denk geldiği için kullanma diyorlar . Onların verdiği depend tarzı bir şey vardı 2 tabe ondan bir tane kendi dependimden ilk gün kullandım 2.gün normal gece pedlerine geçtim Bu arada lansinoh göğüs ucu kremi kesin götür o olmasa kızımı asla emziremezdim o ladar hassasiyet oluyor ki her emzirmeden sonra sürdüm
Lilybaby Bebemiz çok teşekkür ederim🌸🩷 denemek için aldım ondan 10 ml küçüğünden bir de gümüş göğüs kapağı aldım koydum çantama kimi önceden kullanmaya başlamış ama kullanmadım ben daha hastanede denicem ilk
Lilybaby Hasret3449 amin inşallah teşekkür ederim 🌸🩷🙏🏻 benim doktorumla anlaşmalı olarak 52 bindi şimdi zamla 2025 fiyatı 71 bin oldu ama Acıbadem’de takipli olarak doğum ya da başka dr larla doğum 120 falandı sanırım şimdi 140 olmuştur heralde bilmiyorum tam
Defne__rz Lilybaby evet aynn öyle yap hangisi kulanisliysa onu kulanirsin inan ben zorlandigim için diyorum bende yorumlara bakarak almıştım pişman oldum ve sezeryan üzerine geliyo ya dikiş yerin ağrıyor öbür bezler falan daha rahat sıkmıyor terletmiyo 😘🥰 şimdiden geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲
Elvindnz Depend sezeryanda fazla kullanılmıyo bana ilk giydirdiler sonra giydirmediler dikişine denk geliyor orayı terletir nemli kalır açıkta kalması lazım diye naylon bide
couleurcerise Aysegullugesya_ Zannetmiyor musunuz?? 😂😂😂 Ters bebek makat geliş denen bir şey var zannetmiyorsunuz öyle mi ne mezunusunuz siz Stanford University Faculty of Medicine ordinaryüs professor mu 😂😂😂😂
kindacute Lilybaby evet çok güzel ilgileniyorlar, siz bebeğin bakımıyla ilgili hiçbir şeyi düşünmüyorsunuz. Emzirme yardımı olsun, biberonla besleme altını alma vs her şeyle hemşireler ilgileniyor. İki gün prenses gibi ağırlıyorlar anneyi de
aysegul-2509 Lilybaby iyi yapmışsın canım emzirmeye yardım için geldiklerinde zaten söylerler ama hep aklında olsun bebeği önce emzirmeye çalış baktın emmiyor yada doymadı ondan sonra biberon ver.ama sakın aç bırakma.benim sütüm üçüncü gün geldi ama göğüs ucum yoktu kızımda biraz aksiydi emmedi o yüzden mamayla besledim emmeyincede sütüm 3 ayda kesildi.ama çok şükür sağlıklı.tabiiki anne sütü alması çok önemli ama aç kalıpta sarılık olmaması daha önemli unutma.rabbim sağlıcakla kucağına alıp dilediğin gibi ve mutluluk içinde bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallah