Kızlar 22 haftalık gebeyim toplamda 5 kilo aldım sizce çok mu ? Siz ne kadar aldınız?
22 hafta 5 kilo
24 .2 günlüğüm bende hemen hemn 8 kilo olmak üzereyim kafama çok takıyrum ya cok kilo almak istemiyorum ama iştahım birden çok açıldı 😞
Çok değil bence.bende 21 haftaliğim dun kontrolüm vardi 4 kilo almisim 4.5_6 kilo arasi idealmis o haftalarda.
29+2 deyiz 20 gün önce 15 kilo almıştım şu an tartılmaya korkuyorum 🙄 bana göre siz hiç almamışsınz 😂
Oyaburak65 22+1 olduk 2 kilo aldım şubatta gidicem bakalım kaç kilo oldum
Oyaburak65 22+4 9 kılo🙈🙈diyetısyene randevu aldım bu gidise dur demek için 😂siz gayet iyi durumdasınız 😉
[bilinmeyen] 🤣🤣 ya çok güldüm çok yaşa
Mervenur48 aslında doktorum gayet iyi dedi ama ben kilodan aşırı rahatsız olan biri olduğum için kafama takıyorım
Flomrhlm gerçekten mi napcaz biz sonra bu kiloları
Oyaburak65 28 hafta 5 kilo
[bilinmeyen] cok guldum affedin 😁
Tubademir85 bende ekmeğe küsme kararı almıştım eve geldim canım nasıl ekmek peynir yemek istedi oturdum bir ekmekle peynir yedim kalktım 🤣 normalde çok ekmek yemiyorum ama bu gün bırakayım deyince canım çok istedi galiba 🤣
Oyaburak65 28!deyim 7 kilo bnmkisi
BurcuuA çok iyi ya maşallah
Deletedmom56 sen az almışsın deyip kendimi avutmak istiyorum 🤣
Oyaburak65 olduğu kadar artık 😂şimdiden düşünmek istemiyorum sonrasını 🙄
Oyaburak65 bende 5 kilo almışım 22. Haftada 😕 gören hiç kilo almamışsın diyo ama🤷♀️
gayet ideal kilo alımı zaten kilo alımının dağılımına bakarsan 3 kilosu bebek rahim göğüslerin falan
Cekilinnnnn kizlar ben geldim. İlk hamile kaldigimi ogrendigimde 70 tim.
6 haftalikken 5 kilo aldim. 20 hafta felan degil 6 haftalikken.
Sonra mide bulantilarim vs . Suan 8 haftalik sayilirim 2 kilo vermisim. Ama yine de 8 haftada 3-4 kilo nette aldim.
6 haftalikken 5 kilo aldim. 20 hafta felan degil 6 haftalikken.
Sonra mide bulantilarim vs . Suan 8 haftalik sayilirim 2 kilo vermisim. Ama yine de 8 haftada 3-4 kilo nette aldim.