18 hafta 4 kilo aldım hemen hemen her şeyi yiyorum ekmek yemiyorum fazla onun etkisi var diye düşünüyorum
[bilinmeyen] yanlış anlama dalga geçmek için gülmedim çok tatlı bi cevap olmuş o yüzden öyle dedim
Oyaburak65 ben 31haftalıgım suan 83kıloyum 77kıloyla hamıle kaldım Benım ıkıncı hamılelıyım bıde bu
Bende bebeğim zayıf olur diye endiseliyim gayet herşeyi yiyorum bugün kontrolüm vardı 52 kilo geldim 58 ile hamile kalmıştım 20 haftada 6 kilo vermişim başlarda takmıyodum ama artık endişe ediyorum 😑 Bu arada hiç kusmadim..
19. haftadayim bende 3 kilo vermistim ilk 2 ay hic kusmamama ragmen. Henuz almaya baslamasim -3le devam ediyoruz simdilik bakalim😊
Oyaburak65 ben de 21+1 deyim 5 kilo almışım. Doktorum son derece normal olduğunu söyledi. Takılma bence hiç :)
Oyaburak65 bende 5 kilo aldım 23 +5im doktorum çok kızdı :( ne ara aldım bilmiyorum hep aynı yiyorum gibi ben kilolu hamile kaldım gerçi o yüzden bana dikkat etmemi söylüyor senin kilon daha azsa çok değildir bence
    gayecee her ay 1 kilo almissin normal değil mi ? Bazı doktorlar abartıyor yaa
      Oyaburak65 ilk hamileliğim de 25. Haftama kadar hep kilo kaybı yaşadım sonrasında da toplamda 5 kilo aldım 😶 az kilo hiç iyi bişey değil ona Emin’im zaten hamilelik yoruyor birde bünye zayıf düşünce ters dönüyosun😓
      Htcm65 84 ile hamile kaldım da 🙈 100 ü görürsün bu gidişle diyor ama biraz abartıyor dmi ya 637 gr bebek iş zaten
      Oyaburak65 senin haftandayken3kilo almıştım. 25 haftadan sonra artış başladı. Şu an 35 hafta ben55 kiloyum. 45 kiloyla hamile kaldım
      Oyaburak65 22 ilken bende 5 kilo almıştım. Doktoruma sordum gayet iyi ddi. Bugün 25 olduk bakalım ben kaç kilo aldım sabah kontrolde görcem 🙈
      Oyaburak65 bence normaldir şahsen ben 16 haftaligim 7 kilo aldım 😭😭😭 iştahım çok açık ve ilaç kullandım düşük tehlikesi olduğu için iki ay yattım. Bir de şimdiler de yediğimi alırım yandım yani 😶
      28+2 yim 2 kilo aldım 9 haftam kaldı inşallah çok almam
      22 hafta 70 le hamile kaldım suan 77 kiloyum. Boyum 175. Allahtan 7 kilo almışım daha şimdiden 🙈