Nazz344 prensesannesi-01 tutucam bakalım inşallah seninde güzel haberilerini duyarız burda merak ettim şimdiden
prensesannesi-01 Tutar13 canım elimde erken gebelik testi yoktu. kaset albi gebelik testi vardı onu yaptm. Sonuç negatif çıktı 😞erken mi yaptm acaba yoksa olsa çıkar mıydı bilemedim
Tutar13 prensesannesi-01 daha 12 gun olmamıs canım kasettedtte cıkmaması normal bide ilk idrarın olsa daha garanti persembeyş bekle beraber erken gebelik testi yapalım ☺️
prensesannesi-01 Tutar13 Hala bir ümit var canım bakalım inseAllah Perşembe günü yaparım yada cuma ama elimde erken gebelik testi yok kaset var yine sonuç alabilirim o gün
Tutar13 prensesannesi-01 bende test yok canım prodctor alacam erken gebelik persembe günü yapacam ben yumurtlamadan sonraki 12.gun ozaman denk geliyor.
prensesannesi-01 Tutar13 çatlamanin 12 sine denk geliyo seninki ay inseAllah pozitif görürsn cnm bizimlede paylaş inseAllah
Tutar13 prensesannesi-01 sana uydum test yaptım şuan bisey yok daha catlamanın 9.uncı gunu adetede 6gun var neyime guvenip yaptıysam 😀bidaha pazara yapcam adet gunumde
Ark noble1 ne mutlu bana öyle oluyor benimde seninde yine öyle olur inşallah ilk evladım oldu 2. Zor diyorlar rabbimden ümit kesilmez diyir bekliyorum
Sehla00 Tutar13 bizim çatlama günümüz de aynı. Ben de bugün test yapacaktım vazgeçtim. Akşama doğru koyu sarı bi akıntı oldu sanırım adet olacağım
Tutar13 Sehla00 yok yok yapma senin yerşnede ben yaptım 😀daha var catlamadan az gecti 4.5 gun sonra garanti sonuc cıkar
prensesannesi-01 Tutar13 🤭😀😀bende de gram çizgi çıkmadı kız ışığa vurup çizgi arıyordum gözlerimizde ağrıyo öyle 😀