Tutar13 Sehla00 yok yok yapma senin yerşnede ben yaptım 😀daha var catlamadan az gecti 4.5 gun sonra garanti sonuc cıkar
prensesannesi-01 Tutar13 🤭😀😀bende de gram çizgi çıkmadı kız ışığa vurup çizgi arıyordum gözlerimizde ağrıyo öyle 😀
Gizem1504 noble1 bat 14 çok slik çıktı ama ben kuruma diyorum nedense 4. Ayım inşallah herkes güzel haberi alır 🌸🤍
Gipsy-35 Bat 11 hep negatif. Bel ve kasık ağrısı var adet olacak gibiyim. Hafif sarımsı leke geldi. Testlerim hep bekledikten sonra çizgi beliriyor 🥴 Sizde durum ne ?
prensesannesi-01 Gipsy-35 seninle aynıyz belirtilerde aynı ama benimkiler negatif çıktı cnm kaset test yaptm ama erken gebelik testi elimde yok diys
Gipsy-35 Benim kasette de bekleme çizgisi çıktı ama işte o kabul olmuyor önemli olan hemen çıkması ama nerdeee 😔 çok kafaya takıyoruz bu sebeple de olmuyor belkide 🙂↕️
Gece88 noble1 ben bu sabah kan verdim 377 cıktı 🙈 hiç belirtim yoktu ihtimal vermiyordum ama nasip oldu inşallah sorunsuz ilerleyebilirim bu sefer biraz korkum var düşüklerden sonra..
noble1 Gece88 yaa çok sevindimm🧿🧿 güzel enerji, güzel düşünceler çok güzel olsun sağlıkla ilerlesin inşallah🙏🏻🙏🏻