miniktirtilim_ tazegebesss 5. hafta değeri gibi ama en net kese görününce doktorun anlar🤭 sağlıkla geçin tüm süreçleri inşallah💖🥰
tazegebesss Ozlm_24 Ben kan verdikten 2 saat sonra çıkıyor canım o kadar geç çıkacağını sanmıyorum 🙏🏻🦋
Ozlm_24 tazegebesss canm burda yarın belli oluyor malesef bugun çıkmaz küçük bir ilçe malesef öyle değil ve sanrm boşuna verdm adet oluyorm 😔
tazegebesss Ozlm_24 Üzme canını Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur hep böyle dedim kendime Rabbimin hazinesi sonsuz dualarım seninle 🙏🏻🦋🩷
Ozlm_24 tazegebesss amin canım sonuç çıkmış şimdi 1.34 yazıyor niye böyle anlamadm bende hiç bu değer çıkmaz
tazegebesss canssam Betam çok düşük ama geç döllenme oldu galiba 2 gün önce 945 ti bugün 1000 geçmesini bekliyorum 🌸
tazegebesss Ozlm_24 5 üstü gebelik diyorlar ama belki geç döllenme falan olduysa bekle bakalım artacak mı hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻🦋🩷
Ozlm_24 tazegebesss bu kadar geç döllenme olma ihtimali varmıdır ya da gecikme oldugu için mi böyle çıktı değer bilemedm ama hayırlısı neyse artk çok stres yaptım belkide ondandır
tazegebesss Kızlar doktor yarın vajinal ultrasonda görürüz pazartesiyi beklersen karın ultrasonunda görürüz dedi bebek içinde 4 haftalık dedi 🥹🤰🏻👶🏻🦋🙏🏻🩷💙