miniktirtilim_ tazegebesss 5. hafta değeri gibi ama en net kese görününce doktorun anlar🤭 sağlıkla geçin tüm süreçleri inşallah💖🥰
tazegebesss Ozlm_24 Ben kan verdikten 2 saat sonra çıkıyor canım o kadar geç çıkacağını sanmıyorum 🙏🏻🦋
Ozlm_24 tazegebesss canm burda yarın belli oluyor malesef bugun çıkmaz küçük bir ilçe malesef öyle değil ve sanrm boşuna verdm adet oluyorm 😔
tazegebesss Ozlm_24 Üzme canını Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur hep böyle dedim kendime Rabbimin hazinesi sonsuz dualarım seninle 🙏🏻🦋🩷
Ozlm_24 tazegebesss amin canım sonuç çıkmış şimdi 1.34 yazıyor niye böyle anlamadm bende hiç bu değer çıkmaz
tazegebesss canssam Betam çok düşük ama geç döllenme oldu galiba 2 gün önce 945 ti bugün 1000 geçmesini bekliyorum 🌸
tazegebesss Ozlm_24 5 üstü gebelik diyorlar ama belki geç döllenme falan olduysa bekle bakalım artacak mı hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻🦋🩷
Ozlm_24 tazegebesss bu kadar geç döllenme olma ihtimali varmıdır ya da gecikme oldugu için mi böyle çıktı değer bilemedm ama hayırlısı neyse artk çok stres yaptım belkide ondandır