Duygu23senlllll Pinnar7 benimde top gibi 17 haftalık hamileyim erkek olunca öyle oluyor sanırım benimde erkek 🥰
Duygu23senlllll Pinnar7 bi bu kadar daha var ilk üç ay çok kötüydüm bulantı kusma bundan sonra iyi geçer inşallah 😄
Esra1217 Obirtazeanneee tabi ki fazla değil herkesin bünyesi farklı Ben riskli gebelikten dolayı 4 aydır yatıyorum baya aldım ama hep diyorum bebeğim sağlıklı olsun kilo alınır verilir
Eebasar Obirtazeanneee bende aynıyım doktorum geçen gün diyetisyene yönlendiriyodu yok dedim tamam dikkat edicem. 20. Haftaya kadar 5 kilodan fazla alırsan diyetisyen ile devam edicez dedi 🥹
Eebasar Obirtazeanneee 28 yaşıma kadar 47 nin üstüne çıkmamıştım evlendim 50 gördüm onu zor hazmettim şimdi 56 😀 kendimi davul gbi hissediyorum 😀
MaviNur25 Bende aynı haftadayım fakat almak yerine 3 4 kilo birden verdim kızlar ne zman almaya başlarım acabaa bebekte problem olmaz demi
Sumeyye_39 @"Obirtazeanneee biraz fazla sanki ben 31 haftalık hamileyim sadece 6 kilo aldım dikkat etmeye bak sonra gebelik şekeri falan oluşmasın çok kilo zor doğum da oluşturur
Melikeakkc Obirtazeanneee bende 16 haftalık 6 kilo aldım milletin ne dediğine bakma ben ilk gebeliğimde 25 aldım geri verdim evet çok ama kafaya takacak kadar dert yapma bence