Esra1217 Obirtazeanneee tabi ki fazla değil herkesin bünyesi farklı Ben riskli gebelikten dolayı 4 aydır yatıyorum baya aldım ama hep diyorum bebeğim sağlıklı olsun kilo alınır verilir
Duygu23senlllll Pinnar7 bi bu kadar daha var ilk üç ay çok kötüydüm bulantı kusma bundan sonra iyi geçer inşallah 😄
Eebasar Obirtazeanneee bende aynıyım doktorum geçen gün diyetisyene yönlendiriyodu yok dedim tamam dikkat edicem. 20. Haftaya kadar 5 kilodan fazla alırsan diyetisyen ile devam edicez dedi 🥹
Eebasar Obirtazeanneee 28 yaşıma kadar 47 nin üstüne çıkmamıştım evlendim 50 gördüm onu zor hazmettim şimdi 56 😀 kendimi davul gbi hissediyorum 😀
MaviNur25 Bende aynı haftadayım fakat almak yerine 3 4 kilo birden verdim kızlar ne zman almaya başlarım acabaa bebekte problem olmaz demi
Sumeyye_39 @"Obirtazeanneee biraz fazla sanki ben 31 haftalık hamileyim sadece 6 kilo aldım dikkat etmeye bak sonra gebelik şekeri falan oluşmasın çok kilo zor doğum da oluşturur
Melikeakkc Obirtazeanneee bende 16 haftalık 6 kilo aldım milletin ne dediğine bakma ben ilk gebeliğimde 25 aldım geri verdim evet çok ama kafaya takacak kadar dert yapma bence