Duygu23senlllll Obirtazeanneee biraz fazla gibi sanki benim görüşüm çünkü son aylarda falan daha çok kilo alınıyor ben 17yim şuan 3 kilo almışım
Aylaa123 Obirtazeanneee biraz fazla almıssınız son zamanlarda daha fazla alınıyor gebelik şekeri içinde dikkat ederseniz sizin için daha iyi olur
3girlsb Obirtazeanneee canım ben 31 haftalığım toplamda 7 kilo aldım gerçekten hızlı gitmişsin asıl kilo 30 dan sonra alınacak dikkat et gebelik şekerini tetikler hamur işi ekmek makarna pilav şekerli meyve tatlı bunlar sadece sana yarar bebeğe hiçbir faydası yok uzak dur bebeğe kilo aldıran şeyler tüketmelisin
Duygu23senlllll Obirtazeanneee olmaz heralde daha fazla kilo alanlar da var yinede dikkat etmeye çalışın sizin ve bebeğin sağlığı için ❤️
epltkp Bir tık fazla olmuş ama sıkıntı yok 20.haftalara kadar kilo da verebilirsiniz yürüyüşü ihmal etmeyin. Bir de bebek henüz küçücük pek bir ağırlığı yok yani o kilonun tamamını siz almış gibi düşünün bu da birazcık fazla. Kiloya çok dikkat edin gebelik şekeri vs bunlar önemli
Obirtazeanneee epltkp 50 kilo ile gebe kaldım o yüzden çok endişelenme dedi ebe ama teşekkür ederim çok sağolun ❤️
Emsalk Obirtazeanneee kilon az olduğu için kilo alımın daha fazla olması normal ama bu haftalar için senin açından iyi değil sonrası daha çok alacaksın çünkü
Gizem-1009 Obirtazeanneee ben o haftadayken hiç kilo almamıştım şuan 37 haftalığım 10 kilo aldım kişiden kişiye değişiyor bence
Mrvsmt2502 Obirtazeanneee ilk haftalarda alınan kiloları anne, son haftalarda alınan kiloları bebekler alıyor o yüzden başkarda biraz daha fazla dikkat etmekte fayda var çünkü yediklerimizden bebek beslenmiyordu henüz. Birde zayf gebe kaldıysanız daha fazla kilo almaya meyilli olabilirsiniz. Ben ilk gebeliğimde 16 kilo aldım 52 kilo ile gebe kalmıştım . 2. Gebeliğimde 23. Haftadayım 2 kilo aldım 🌸
Nur_Erdugan53 Obirtazeanneee Ben de 19+5 günlük ve 5 kilo aldım İnşallah fazla almam bebek alsın da ben almayayım🥰🤭
Pinarkorkmazer Obirtazeanneee ben ilk dört ay altı kilo aldım şimdi 7. Ayın içindeyim ve iki buçuk aydır hiç kilo almadım. Hamileliklerimde son dört ay hiç kilo almam genelde ilk dört beş ay alırım zaten toplamda da doğuma kadar 7 kilo alıyorum. Belki sonra kilo almazsınız ama dikkat edin şekeriniz çıkmasın daha sonra benim şekerim çıkmıştı. mesela benim ilk zamanlar iştahım çok açık oluyor ama sonra iştahım tamamen kapanıyor ve almıyorum hatta zayıflamıştım ilk gebeliğimde iki kilo son aylarda bebeğim 3 kiloya yakın doğdu
Pinnar7 Benim de yarın tam 14 haftalık olucak hiç kilo almadım, ama karnım top gibi. Pilatese gidiyorum dikkat ediyorum. Erkek annesi göbeğim var sadece o kadar ona da yapacak bir yok yok hamile olduğum çok belli ediyor :)
Duygu23senlllll Pinnar7 benimde top gibi 17 haftalık hamileyim erkek olunca öyle oluyor sanırım benimde erkek 🥰