Gamzealptkn Merhaba bugn transferimin 2. Günü bu mubarek günde Allahm bebeğimzi bize bağışlasın bugn dualarınızda bana da yer vern dua edenlerden Allah razı olsn hakkınızı helal edin 🤲🤲
Sare088 Gamzealptkn Rabbim isteyen herkese ve bizlere hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip eylesin 🤲 bende transfer aşamasındayım yarın kan verecem inşallah pozitifi görürüz
Emos-1 Gamzealptkn rabbim hayırlı evlat nasip eylesin inşallah..tavsiyedir fetih süresi hatmi ve yasin Suresi hatmi okut
Gamzealptkn Larraa aminnn bişey sormak istiyorum bana böyle bi ateş basıyo sanki sıcaklıyorm yanıyom yani böyle bişey yaşadnz mı transfer sonrası
Larraa Gamzealptkn Yok yaşamadım ben. Tek belirdim rahim bölgesi ağrısıydı ama herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok. Çok farklı oluyor kişiden kişiye. Mesela ben hep burada pozitif olanların göğüs hassasiyeti olduğunu okurdum. Bende de her adette olan hassasiyet o ay hiç olmadı tutmadı mı acaba diyordum. İnşallah sizinki de tutunma belirtisidir 🌸🙏🏻
Emos-1 Gamzealptkn bu akşam okuduklarını Allah kabul etsin inşallah.. bu akşamın dışında cumartesi başlanan fetih hatmi var onu yap istersen
Emos-1 Gamzealptkn onu yap inşallah bende yaptım çok güzel sonuçlar oluyor.. günde bitane yasin oku bebeğin olması niyetine
Gamzealptkn Gamzealptkn bi günde 5 kez falan okumak gerekiyo ya tek seferde mi okumam lazm gün içine yayabilir mym onu
Gamzealptkn Kivircikkuala ateş basmasını soruyosan 2. Günü oldu şimdi geçti bugn de biraz mide bulantm var sanırm çok stres yaptm mideme vurdu kasık ağrım bel ağrm göğüs hassasiyetm devam ediyo bugn 3. Gn
Srp- Tüp bebek gebesiyim 33.haftamdayım tek embriyo tek çare ve sonuç doğuma sayılı günler kaldı rabbim bu yolda çocuk bekleyen herkese bu mutluluğu nasip etsin 🤲🏻💙 (Çok fazla meryem suresi ve Ali İmran suresi okudum )
Sare088 Srp- amin inşallah her dua ettiğimde herkese ediyorum Meryem suresi yasin hatmi ve Kur’an hatmi yaptım herkesi kattım