Emos-1 Gamzealptkn rabbim hayırlı evlat nasip eylesin inşallah..tavsiyedir fetih süresi hatmi ve yasin Suresi hatmi okut
Emos-1 Gamzealptkn bu akşam okuduklarını Allah kabul etsin inşallah.. bu akşamın dışında cumartesi başlanan fetih hatmi var onu yap istersen
Emos-1 Gamzealptkn onu yap inşallah bende yaptım çok güzel sonuçlar oluyor.. günde bitane yasin oku bebeğin olması niyetine
Gamzealptkn Gamzealptkn bi günde 5 kez falan okumak gerekiyo ya tek seferde mi okumam lazm gün içine yayabilir mym onu
Gamzealptkn Kivircikkuala ateş basmasını soruyosan 2. Günü oldu şimdi geçti bugn de biraz mide bulantm var sanırm çok stres yaptm mideme vurdu kasık ağrım bel ağrm göğüs hassasiyetm devam ediyo bugn 3. Gn
Srp- Tüp bebek gebesiyim 33.haftamdayım tek embriyo tek çare ve sonuç doğuma sayılı günler kaldı rabbim bu yolda çocuk bekleyen herkese bu mutluluğu nasip etsin 🤲🏻💙 (Çok fazla meryem suresi ve Ali İmran suresi okudum )
Sare088 Srp- amin inşallah her dua ettiğimde herkese ediyorum Meryem suresi yasin hatmi ve Kur’an hatmi yaptım herkesi kattım
Sare088 Nur2025 çok teşekkür ederim her daim herkese dua ediyorum.rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip eylesin 🤲