Trabzonli
Yavrun bekleticek anasini😂 sagliklan gelsin kuzum da, aylarca bekliyoruz bir kac hafta daha bekleriz🥰
    Figennn amin cnm insallah. Aynen 9 ay sanki 2 yıl gibi geldi ya. Arkadaşlarım diyo senin gebeligin bi bitmedi ne kadar uzun sürdü diye 😂😂
      Trabzonli
      Benim simdiye kdr su gibi akip gitti zaman, son gunler gecmek bilmiyo diyolar bakalim oyle mi olucak. Bende hissediyorum benim kiz da 40 haftayi gecirecek😃
      071015 iç zıbın üstüne tulumu bezi eldiven ekstra çorap koydum kalın havlu çıktığındada yarım kundak yapıcam
      İyi geceler bende üye oldum,Şubat annesiyim 38+ 5 iz kızım olacak rabbim izin verirse bir konuda bilginize ihtiyacım var,31 Ocak gecesi nişanım geldi,sancım yoktu doktorumu aradım sabah gel dedi ,nst ye bağladı sancı yok,Çatı muayenesi yaptı açılma yok,Salı günü tekrar kontrol var ,acaba ne zaman Doğum gerçekleşir .eşimde eğitim de yanım da olamıyacak erken gelirse bebeğim.
      5 günümüz var ama tık yok :((( artık taşıyamıyorum çok asagıya indi karnım ama nazlı kızımın ordan çıkmaya niyeti yok 🤷🏻‍♀️
      Yarın buyuk gün bizim içim saatler kaldı artık🥰
      Doğuran var mı 😁💁🏼‍♀️
        Feslegen ay çok sevindim canım nasıl oldu sancı mı su mu nişan mı belirtiyi nasıl anladın 🤗 rabbim analı babalı büyütsün bize de nasip etsin inşallah 🙏🏻
          Defnemmm2301 aynıyız canım seninle ama bunların keyfi yerinde (: şükür hayırla gelsinler yeterki keyifleri yerinde olsun aman aman şikayetim yok 🤩🤲🏻Biz sadece ana olarak meraktayız bu programlarada guvenemiyorum artık döllenme surecini de hesap etmiyor bazen onca insan doğurcam sanıyor :/
          071015
          4 gun aramiz var cnm
          Bnde 38 haftada gelse artik kizim diyorum ama bende hic yalanci sanci da olmuyo😂 sende durumlar nasil
            Figennn 2haftadır nst de sancı çıkıyor Doğum sancıları gibi düzene giriyormuş yarın sabah doktor randevum var alttan bakıcak yarın belli olur 🤗 ya ağrım oluyor ama çok hafif benim benim oğlanın zararı yok ya 40 a kadar beklesin içerde kilo alsın biraz daha 😂
              071015
              Hadi saglikla gelsin yavrun canim insallah🤲🏻 Ben artik dogurmak istiyorum🥰
                071015 Amin inşallah kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı gündüz akşam olunca çok daha şiddetli hale geldi o ağrıyı geçer diye duş aldım yattım gece 1 e kadar çektim. Sonra dayanamadım hastaneye gttk. Ebe muayene etti ki ben şokk 7 cm olmuş açıklık. Hemen yatış veriler. Doktorumu aradılar. Nst de bekledim Dr geldi muayene etti. Suyumu patlattı hadii Doğum haneye.... 7-8 ıkınma sonucu yavrum geldi...çok şükür
                  Figennn doğurdum 😂 dün sabah suyum geldi mini Minnak oğlum oldu