Şubat anneleri🥰
Figennn amin cnm insallah. Aynen 9 ay sanki 2 yıl gibi geldi ya. Arkadaşlarım diyo senin gebeligin bi bitmedi ne kadar uzun sürdü diye 😂😂
071015 iç zıbın üstüne tulumu bezi eldiven ekstra çorap koydum kalın havlu çıktığındada yarım kundak yapıcam
37+5 olduk. Son 16 gün 👼🤲
İyi geceler bende üye oldum,Şubat annesiyim 38+ 5 iz kızım olacak rabbim izin verirse bir konuda bilginize ihtiyacım var,31 Ocak gecesi nişanım geldi,sancım yoktu doktorumu aradım sabah gel dedi ,nst ye bağladı sancı yok,Çatı muayenesi yaptı açılma yok,Salı günü tekrar kontrol var ,acaba ne zaman Doğum gerçekleşir .eşimde eğitim de yanım da olamıyacak erken gelirse bebeğim.
- Düzenlendi
5 günümüz var ama tık yok :((( artık taşıyamıyorum çok asagıya indi karnım ama nazlı kızımın ordan çıkmaya niyeti yok 🤷🏻♀️
Yarın buyuk gün bizim içim saatler kaldı artık🥰
Doğuran var mı 😁💁🏼♀️
Doğurdum, başardım şuan evdeyiz çok şükür. 38+1 de 1 saat 7 dk da doğan oğluşum.
Defnemmm2301 aynıyız canım seninle ama bunların keyfi yerinde (: şükür hayırla gelsinler yeterki keyifleri yerinde olsun aman aman şikayetim yok 🤩🤲🏻Biz sadece ana olarak meraktayız bu programlarada guvenemiyorum artık döllenme surecini de hesap etmiyor bazen onca insan doğurcam sanıyor :/
Berilikom ☺️☺️Doğru
071015 Amin inşallah kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı gündüz akşam olunca çok daha şiddetli hale geldi o ağrıyı geçer diye duş aldım yattım gece 1 e kadar çektim. Sonra dayanamadım hastaneye gttk. Ebe muayene etti ki ben şokk 7 cm olmuş açıklık. Hemen yatış veriler. Doktorumu aradılar. Nst de bekledim Dr geldi muayene etti. Suyumu patlattı hadii Doğum haneye.... 7-8 ıkınma sonucu yavrum geldi...çok şükür