Smiley87 mcrukiye benim kürtajtan tam 9 ay sonra olmuştu, ama çok stes yapmıştım olur mu olmaz mı diye bence o yüzden öyle oldu. Oğlum şimdi 5 yaşında , tekrar hamileydim. İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla
Grendaaii Nazli_3009 bitanem sen hiç kafaya takma bir kere adet olmuşsun zaten yani yumurtlaman başlamış döngünde uzama olmuş olabilir yada tam yerine oturamamış olabilir. Sen takma kafana eğer bi 2 ayı geçerse o zaman bi doktora başvur ama şuan o kadar kafana takılacak bir durum yok ilk adetini olmuşsun çünkü 🌸
mcrukiye @Ark kötüyü düşünmeyelim bence bu mübarek günlerde inşallah birbirimize dua edelim rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
mcrukiye @Saadet aynn bende katılıyorum stres gerçekten çok etkiliyor ben 3 ay doldurma taraftarıyım ondan sonra inşallah rabbim tekrardan nasip eder
mcrukiye @Smiley87 cnm bence de stres çok etkiliyor gerçekten de olacak mı olmayacaki diye düşünmekten artık insan kendini yıpratıyor akışına bırakmak lazım bazen
dilaratpc mcrukiye Her kafadan bir ses çıkıyor denilen olumsuz şeyleri düşünme bence. Ben 27 Martta kürtaj oldum 9 haftalık kalp atışı durmuştu maalesef. Sonrasında doktorum rahimimin hazır olduğunu ama yinede psikolojik olarak 3 ay beklememizi söylemişti. Ben kürtajdan sonra 2 ay adet gördüm ve 21 haziranda hamile olduğumu öğrenmiştim. Çok şükür hiç problem yaşamadım şuan 32 haftalığız. Eğer fizyolojik herhangi bir problem yoksa olumsuz her fikire kulağını kapat. Ben kürtaja alındığım an da bile sanki hemen tekrar olacakmış gibi hissediyordum hep umudum vardı lütfen hep iyiyi düşün
mcrukiye @dilaratpc aynn zaten ben her daim iyiyi düşünmeye çalışıyorum çok şükür bir sıkıntım yok yok Allah’ın izniyle herşey iyi olucak buna inanıyorum
Baliimsid Nazli_3009 olmaz canım benim kendini rahatlat olmadı eşin gelen kadar ovulasyon testi alırsın
Nazli_3009 Baliimsid olmadı öyle yaparım yaa normalde böyle takıntılı biri değilimdir ama şu sıralar takmaya başladım 😂
AdaEcem mcrukiye hayırlısı olsun en uygun zamanda olsun inşallah 🤲. Demek istediğim olumsuz negatif düşünceleri kafanda at. Güzel ve iyi düşün. Her gün yarım saat-40dk yürüyüşte iyi geliyor çok rahat atlatıyorsn spor iyi geliyor psikolojiye.
Ervaa2534 269522 hemen sonra derken kaç gün sonra ben 23 gün oldu kürtaj olalı öylesine test yapayım dedim silik çıktı ihtimal vermiyorum tabiki ama insanın bi kafası karışmıyor değil hormonlarım hala sınırlanmamıştır diye düşündüm gebelik ihtimali varmıdır
269522 Ervaa2534 valla o çok kısa bir süre sonra hamile kaldı canım hemen sonraki ay hatta. Bence bi kan ver istersen ümitlendirmek de istemem ama ne olur ne olmaz inşallah vardır diyelim
Sbrn78 mcrukiye aman bu elalem bir susmuyor😌 kürtaj olmasan keske olsaydın parca kaldıysa hamile kalamazsın derler her türlü derler yani demezlerki ALLAH bilir hatta bi susmazlar hassas konularda moral vermezler en dibe cekerler niye zor olsun canım ne güzel hamile kalabiliyorsun allaha şükür tekrar olursun ALLAH verdiğini aldıysa daha hayırlıdır bilemezsin daha güzeline hazırlıyordur seni güzel anne sitrese girme hiç en yakın zamanda kucağı da ağlayan bir bebeğin olur 🩷