Masal7778 mcrukiye büyük ihtimalle canım bende pıhtılaşmayı yatkınlık çıktı o yüzden en düşük doz yeterli oldu belki senin pıhtılaşma yuksektir
Grendaaii Nazli_3009 ilk kürtajım 5 haftalıktı kürtaj bittikten 4 hafta sonra olmuştum adet zamanımın üstünden çok geçmemişti. İkinci kürtajımda bebeğim 14 haftalıktı hap ile düşük yaptım perşembe yattım hastaneye pazar günü çıktım kürtaj da oldum sonrasında. 3 ay sonra ilk adetimi hap ve iğneler sayesinde oldum. Bunun etkisi bence hem bebeğin büyük olmasıydı hemde aşırı derecede hap kullanımı oldu. Kendini streste sokma benim en büyük hatam oydu biraz süre ver kendine bedenini rahatlat elbet olursun 😊
Nazli_3009 Grendaaii benim şöyle kese 11 hafta bebek 7 haftada kalmıştı kürtajdan sonra hep leke gördüm zaten 34.güne kadar 34.gün de adet oldum işte normalde 5 gün önce ikinci adeti olmam lazımdı aşırı stres oldum ya neden olmadı böyle düzensiz olmasından korkuyorum ya diğer gebeliklere engel olur mu sıkıntı çıkar mı diye
Ark mcrukiye bende buna inanmaya başladım ekimde kürtaj oldum 2 hamileligimde ilk denemede oldu 2 aydır denedik ama olmuyor doktora gittim yumurtaliklar azalmiş vs. Dedi ama bir bahane bulamadi
MelikeDB mcrukiye benimde ilk gebeliğimde ama maalesef geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor hiç öyle bir şey demedi bana bir ay korun sonra tekrar yapabilirsin dedi. Allah gönlünüze göre versin 🤲🏻
Saadet mcrukiye her hangi bir sıkıntı olmadan kürtaj olduysan hemen hamile kalırsın hatta bence kürtajdan sonra hemen hamile kalıyorsun çünkü rahim içi temizleniyor sağlık sorunu da yoksa hemen hamile kalırsın. Benim ilk gebelik 9 hafta üzerine kürtaj oldum doktorum istersen 3 ay bekle dedi sadece 40 doldurdum ve hemen de hamile kaldım. Yakınımda bir kaç kişi de aynı benim şekilde oldu. Kendini strese sokma rahat davran ve takma stres gerçekten çok fazla etkiliyor.
Grendaaii Nazli_3009 bitanem sen hiç kafaya takma bir kere adet olmuşsun zaten yani yumurtlaman başlamış döngünde uzama olmuş olabilir yada tam yerine oturamamış olabilir. Sen takma kafana eğer bi 2 ayı geçerse o zaman bi doktora başvur ama şuan o kadar kafana takılacak bir durum yok ilk adetini olmuşsun çünkü 🌸
Baliimsid Nazli_3009 olmaz canım benim kendini rahatlat olmadı eşin gelen kadar ovulasyon testi alırsın
Smiley87 mcrukiye benim kürtajtan tam 9 ay sonra olmuştu, ama çok stes yapmıştım olur mu olmaz mı diye bence o yüzden öyle oldu. Oğlum şimdi 5 yaşında , tekrar hamileydim. İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla
mcrukiye @Ark kötüyü düşünmeyelim bence bu mübarek günlerde inşallah birbirimize dua edelim rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
mcrukiye @Saadet aynn bende katılıyorum stres gerçekten çok etkiliyor ben 3 ay doldurma taraftarıyım ondan sonra inşallah rabbim tekrardan nasip eder
mcrukiye @Smiley87 cnm bence de stres çok etkiliyor gerçekten de olacak mı olmayacaki diye düşünmekten artık insan kendini yıpratıyor akışına bırakmak lazım bazen
dilaratpc mcrukiye Her kafadan bir ses çıkıyor denilen olumsuz şeyleri düşünme bence. Ben 27 Martta kürtaj oldum 9 haftalık kalp atışı durmuştu maalesef. Sonrasında doktorum rahimimin hazır olduğunu ama yinede psikolojik olarak 3 ay beklememizi söylemişti. Ben kürtajdan sonra 2 ay adet gördüm ve 21 haziranda hamile olduğumu öğrenmiştim. Çok şükür hiç problem yaşamadım şuan 32 haftalığız. Eğer fizyolojik herhangi bir problem yoksa olumsuz her fikire kulağını kapat. Ben kürtaja alındığım an da bile sanki hemen tekrar olacakmış gibi hissediyordum hep umudum vardı lütfen hep iyiyi düşün
mcrukiye @dilaratpc aynn zaten ben her daim iyiyi düşünmeye çalışıyorum çok şükür bir sıkıntım yok yok Allah’ın izniyle herşey iyi olucak buna inanıyorum