Aleyna_Yilmaz ben mesleğimi özlüyorum ve engelli makineye bağlı bir kardeşim var şu an altı yaşında nerdeyse ben büyüttüm ve ömrü en fazla on yaşına kadar. Mesleğimi de aşkla yapıyordum. Eşimin çok şükür iyi bir işi var iki ayrı yerde çalışıyor online olarak ama yine de ben alışamıyorum mesleğimi özlüyorum öğrencilerimi özlüyorum bazen arkadaşlarımı görüyorum içim gidiyor öğrencilerimle birlikte foto atıyorlar falan. Amerika’da da yapılır evet ama Türkiye’deki lezzeti ordaki on yaşındaki öğrencilerin yerini tutmayacak maalesef.. Türkiye’ye gidip gelmek de çok zor hem maddi hem zaman açısından. O yüzden pek istemiyorum ama eşimin en büyük hayaliydi ben de bunu bilerek evlendim ve o yüzden karşı gelmek istemedim çünkü Türkiye’de mutsuzdu. İnşallah hayırlısı olur herkes için. Türkiye’de de iyi bir konumdaydık ama zamanında eşime hayır hayaline ortak olmam demediğim için manevi olarak gelmem gerekiyordu 🙂 ve amerikaya geldiğimizden beri eşimizle her şeyi tek yaptık aslında bizi birbirimize daha çok bağladı farkındayım ama yine de hayaliö Türkiye’ye dönmek 🙂