Miniportakal Masiide_80 suyun gelmesi nasıl oluyor benim 3.cü gebelik ikisinde kanamam olmuştu bundan nasıl olacak bilmiyorum
Masiide_80 Miniportakal yavaş yabaş akıntı gibi geldi aonra bardaktan boşalırcası artık tutamıyorsun böyle sızıntı gibi rengi de değişik olabiliyor nişanla beraber
Imasleeper Rabiamina bende bilmiyorum doktorunda bir tahmini hamileyken enfeksiyondan olduğu muhtemelen.hamilelik öncesi olsaydı gebe kalamazdım zaten. Şuanda da sıkıntı yok sanırım çünkü yine hamileyim
Kardelennnsen Derin4773 bende şehir hastanesi bu zamana kadar bisey denmedi 39+2 pazartesi kontrol var 39 +5 olacak bakalım bisey diyeceklermi
Menesadogan Masiide_80 gözün aydin Rabbim anneli babali büyütsün inşallah bende sali günü doğum yaptim
BeyzaTnc1905 38+6 olduk biz de bugün ama kas ağrısı dışında bir şeyim yok, 12.haftadan beri hamile pilatesi yapıyorum sadece bacaklarım ağrıyor birkaç gündür ama beklemedeyiz bakalım
iremhzl Kardelennnsen 38+4 gece uyku yok mide reflusu haddd saffada biyandan dogsun istiyorum bi yandan cok korkuyorum allah yardimcimiz olsun hareketlerim cok kisitli azicik ayakta dursam fenalasiyorum resmen
Rabiamina Kardelennnsen bana doktor suni sancı söyledi ama kabul etmek istemiyorum. Doğmazsa sezeryana alacak iki kere acı çekmiş olacağım. Kendi sancisiyla gelir inşallah. İkimizde bir ayazda kurtulsak da rahatlasak