Selcantvsn Kardelennnsen bnde 39 oldum sancı fln yok millette darliyo doğur artık diye sanki kendileri bakicak . Kalça kemiğim ağrıyo benimde kırık gibi
Rabiamina Kardelennnsen bana doktor suni sancı söyledi ama kabul etmek istemiyorum. Doğmazsa sezeryana alacak iki kere acı çekmiş olacağım. Kendi sancisiyla gelir inşallah. İkimizde bir ayazda kurtulsak da rahatlasak
Duyguerbasbozkaya 4298 Bugün itibariyle 40+0 Görenler yazsın lütfen bu gece böyle sarımsı şeffaf jolemsi bişey farkettim camasirimda bildiigniz jel gibi bu nisan mi ama hiçbir ağrı sancı sızı yok çok şey okudum nisan mi değil mi karar veremiyorum
4298 Duyguerbasbozkaya merhaba suan itibari ile bende aynı hafta aynı gündeyim bende de aynı durum olmustu doktora gıttık fakat onlar dogum belırtısı olmadıgı için ebe gönderdi ağrınız yoksa doğum belirtisi değil dedi hatta kasıgımda agrı var dedım fakat karın bölgessınden gelmelı dedı kasık ağrım için duş alıp dınlen dedı
Duyguerbasbozkaya 4298 Bende hemen duşa girdim ama herhangi bi ağrım sancım yok sadece bebek çok hareketli ve durmadan tuvalete gidiyorum sanki çok su içmiş gibi baskı var