Ahgy Seyma63_ Allah kabul etsin canım ama kan vermek orucu bozmaz abdesti bozar. Vücuduna herhangi bir serum ilaç vs alırsan bozulur
Seyma63_ Ahgy evet canım baktım baya, eşim çalışıyo, hastane de uzak bize inşallah yarın erken saatlerde kan veririm🥰
Ahgy Seyma63_ hadi bakalım Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin. İnşallah güzel bir sonuç alırsın canım
tsr45 Seyma63_ maşallah Allah sağlık sıhhat mutluluk huzur bolluk bereket içinde ailesiyle biyümesini nasip etsin🙏🏻
Husna_2021 asenat-63 celallik değil ya cinsiyetle alakası ne diye dedim bende de hemen çıktı kız oldu diye dedim yanlış anlamayın kusura bakmayın 🥺
asenat-63 Husna_2021 estafurullah sanırım benim hormonlarda biraz oynuyor 🙈 asıl siz kusura bakmayın 🌹 oğlumda hemen belirmişti ama çok koyu bı renkti ama kızımda 1 dakikaya yakın belirmişti ve hiç yok gibiydi
Husna_2021 Seyma63_ orası öyle de kesin bilgi verir gibi olmuş ya o yüzden dedim öyle ya tabi önemli sağlıklı ve hayırlı evlat olması Allah gönlünüze göre versin inşallah 😊