asenat-63 Husna_2021 estafurullah sanırım benim hormonlarda biraz oynuyor 🙈 asıl siz kusura bakmayın 🌹 oğlumda hemen belirmişti ama çok koyu bı renkti ama kızımda 1 dakikaya yakın belirmişti ve hiç yok gibiydi
Husna_2021 asenat-63 bende de iki kız var direk çıktı işte bu 3 biraz geç çıktı biraz da silik çıktı bende bi tane de oğlum olsun istiyorum da o yüzden kabullenmek istemedim galiba 😄
twinboymama asenat-63 o cinsiyete göre değil ki ne zaman yaptıgınuza göre. yani misal veriyorum oğlunuzda 4 haftalık gebeyken test yapmışsınız, kızınızda 5 haftalık gebeyken yapmışsınız gibi
asenat-63 twinboymama oğlumda 1 haftalık evliyken yapmiştım kızımda adetim 5 gün geçtikten sonra yaptım
Tugceozturkk Seyma63_ benimki daha da silikti ve bata 4gün vardı kan verin ancak öyle netleşir ve ben kan vermiştim düzenli olarak da artmıştı suan 38+2yiz çok şükür 🙏❤️
asenat-63 FRVP20 yok kız yazarken kafam doluydu buralarıda karıstırmışım 15. Gün belirmişti belirtmeyi unutmuşum 🫣
Bseldatgain Seyma63_ hadi bakalım testin pozitif. Kan sonucumu merakla bekliyorum. İnşallah 2025 size ilk hediyesini verir İnşallah bir bebişiniz olur canım. Çok sevindim adına şimdiden😉🌹❤️
Serya3 Seyma63_ ayy inşallah var ya inşallah rabbim güzel haberler alabilmeyi nasip etsin bende kan vercem ama korkuyorum negatif görmekten bnde testimi paylastm🥹❤️
Seyma63_ Elcin-Meryem verdim canım yarım saat kaldı çıkar inşallah 🥹🥹 tekrar test yaptım inanamadım çünkü