betulcanas Seyma63_ hayırlı olsun canım 🤗 doktorum pozitif de yanılma payı çok az genelde negatifte testler yanılabiliyor demişti🌸
Almira_ Seyma63_ 6. Haftamda test yapmıştım ve koruduğumuz için hız ihtimal vermemistm ama benimki sivi kayar kaymaz direk köyü çizgi olmuştu. Yani hemen renk dönüyorsa kesin hamilesiniz zaten. Hayırlı olsun
Husna_2021 asenat-63 benim iki kızımda da hemen çıktı cinsiyetle alakası ne ki bi de benimkiler çok netti arkadaşımın da silik çıktı oğlu oldu
asenat-63 Husna_2021 ben yaşadığımı ve çevremde gördüğümü söyledim ne bu celal ve farkettiyseniz buda net deyil silik
Husna_2021 Seyma63_ orası öyle de kesin bilgi verir gibi olmuş ya o yüzden dedim öyle ya tabi önemli sağlıklı ve hayırlı evlat olması Allah gönlünüze göre versin inşallah 😊
Sevgikaya1525 Seyma63_ hayırlısıyla inşallah kuzum inşallah sonuç güzel olur kan testi yaparsn sonuçu bize bildir🥰
Seyma63_ asenat-63 kuzum hayırlısı olsun inşallah 🥰 varsa sa vardır yoksa sa inşallah elbet bir gün olur
Husna_2021 asenat-63 celallik değil ya cinsiyetle alakası ne diye dedim bende de hemen çıktı kız oldu diye dedim yanlış anlamayın kusura bakmayın 🥺