07070707 Ayman daha erken sanki 🤭🤭 benimde adet belirtileri hamilelik belirtileri her ay birbirine giriyor inşallah hamişizdir 😬 benim sıfır belirti
Ayseee34 Onsekiz06 yok hayır sadece folik asit çatlama iğnesini burda okudum ilk kez nedir isteğe göre mi alıyoruz hiç bilmiyorum 😂
Onsekiz06 Ayseee34 yok isteğe göre değil ben 1 senedir korunmuyorum ama olmadı doktora muayeneye gidince onun tavsiyesiyle yumurta büyütme çatlatma iğnesi kullandım sonra da aşılama yapıldı. Bekliyorum işte sabırsız bi şekilde
Auri 07070707 Benim de bat 8 Beklemedeyim 25inde pik olmuştu değerlendirdik o zamanı Ama meraklanmak için erken sanki Düşünmeden de edemiyorum ahah 🙈🙈
Zhrcyl Onsekiz06 8ine kadar dayanırsam gene iyi. 4-5gün kala yaparım tutamam kendimi Ayın 2sinde doktor randevum var gitmişkem beta hcg istiyim mi sence?
Grand Onsekiz06 aşılama anestezi ile mi oluyor birisi öyle demişti sanki ama doktorum bişey demedi öyle . Bu ay yapılacak benimde aşılama
Auri 07070707 07070707 ya benim uygulama da 11inde yap testi diyor Yalancı pozitif falan görsem daha çok üzülürüm Aslında o zaman yapsak daha iyi
Onsekiz06 07070707 vallahi inan buraya girip sürekli bişey araştırmaktan da daraldım ama yine kendimi alamıyorum hayırlısıyla bi öğrensek