Zhrcyl Onsekiz06 8ine kadar dayanırsam gene iyi. 4-5gün kala yaparım tutamam kendimi Ayın 2sinde doktor randevum var gitmişkem beta hcg istiyim mi sence?
Grand Onsekiz06 aşılama anestezi ile mi oluyor birisi öyle demişti sanki ama doktorum bişey demedi öyle . Bu ay yapılacak benimde aşılama
Auri 07070707 07070707 ya benim uygulama da 11inde yap testi diyor Yalancı pozitif falan görsem daha çok üzülürüm Aslında o zaman yapsak daha iyi
Onsekiz06 07070707 vallahi inan buraya girip sürekli bişey araştırmaktan da daraldım ama yine kendimi alamıyorum hayırlısıyla bi öğrensek
melimo Benimde bat 9 … bir göğsümün ucu yok🙈 diğer göğsümün ucu dokununca acıyor biraz ağustos ayından beri deniyoruz umarım bu ay sonuç alırım 🙏🏼
07070707 Onsekiz06 amin cnm valla inşallah beklemek yorucu beklerken birileriyle konuşmak iyi geliyor ama psikoloji pert geç gelir acaba geç döllenmemi diye yazıyorum foruma gelmiyor testler negatif diye psikoloji böyle böyle iki sene devrildi ömrümden 😬🙏 Ama çok fazla arttı bu gebelik sıkıntıları formda kaynıyor
Kardelen0406 Benimde ayın 9undaa 😍Bu ay ovülasyon takip etmedim ama 25i çatladı gibime geliyor 😅yumurtlamadan beri hafif göğüs ağrım vardı giderek arttı ama 4 aydır belirti aradığım için bu ay Salıcam dedim öyle de yapıyorum 😅
Esrauznn Bat 7 kasık ağrım var sızı giriyor test yapsam çıkmaz dimi veya beta versem sabırsızım dayanamıyorum 😂
Nygzzzz Bat 7 benim test yaptım bir saat önce net tek çizgi cıktı sanırım erken davrandım rabbim hepimizi güzel haberlerle mutlu etsin âdet günümü bekleyip tekrar yapacagım geçikirse