Selo25 Kızlar sizler catlatma ignesi kullandınız mı? Catlatma ignesinden 13 gün, transferden 7 gün geçti ovitrelleden dolayı pozitif cıkar mı halen
Selo25 FatmaZehra06 benim transferin 7.günü, çatlatma ignesinin 13.günü test yapmalı mıyım kızlar catlatma ignesi etkisi geçmiş midir. Adet olacak gibi hissediyorum
Kartanesi-24 Teslimenursevil şimdi yaptım ama yok gibi bir yandan da hafif bir şey var gibi ama o kadar az ki yani gölge gibi anlayamadım moralim bozuldu biraz 😥
Kartanesi-24 Selo25 Yok benimki dondurulmuş embriyo transferiydi çatlama iğnesini en son 3 ay önce yumurta toplama işleminde vurunmuştum 3 ay ara verdik öyle transfer oldum
FatmaZehra06 @Kartanesi-24 yok ben cesaret edemeyenlerdenım yapmaya cumartesı gününü beklıyorum suanlık 😂
Kartanesi-24 FatmaZehra06 yaa seninki kesin çıkar artık testte aslında ama tabi en doğrusu gününde kan vermek ben dayanamayıp erkenden yaptım 5. Günümde kendi kendime moralim bozuldu sadece
Kartanesi-24 Nur2025 biz eşimle genetik bir hastalık taşıyıcısıyız bu durum bebeğe geçmesin diye genetik tüp bebek yaptırdık yoksa normal yollada oluyordu bizim ama düşük ve bebekte hastalık ortaya çıkıyordu bu yüzden bize genetik tüp Bebek önerildi