Kartanesi-24 Cambardak__ evet ya herkes tutunurken adet ağrısı vs diye söylüyor bende o yüzden tedirginim benim pek ağrılarım olmuyor diye ama hiç belirti olmadan da pozitif gören çok kişi var bizde onlardan oluruz inşallah bende aynı şekilde ilk 2 gün falan yattım ama yine hergün hastaneye iğne vurdurmaya falan gidiyoruz yürüyorum ilk günden beri kendimi çok yormasamda sürekli yatmadım çok soru sordum kusura bakma ama birde ilk transferiniz mi bu ☺️
Cambardak__ Kartanesi-24 estağfurullah ne güzel konuşuyoruz işte:) benim 2 aşılama yapıldı tutmadı bu ilk tup bebek denemesi 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yaşım 30 geçen sene bi kimyasal gebeliğim olmuştu bidaha olmadı 4 yıllık evliyiz inşallah hayırlısıyla ilkte tutar 😊 sizin kaçıncı transfer bu
Kartanesi-24 Cambardak__ benimde ilk transferim benim daha önce 3 kez gebeliğim oluştu ama hepsinde sıkıntılar oluştu eşimle aramızda bir genetik sıkıntı çıktı o yüzden bize genetik tüp bebek önerdiler benimde aynı şekilde 5. Gün embriyosu genetik taramalı olarak çift embriyo transferi yapıldı 25 yaşındayım 4 senelik evliyiz 😊
Teslimenursevil Kartanesi-24 kuzum benim hiç belirtim yoktu o yüzden olumsuz düşünüyodum aslında bugün karın ağrım ve bel ağrım var sadece
Kartanesi-24 Teslimenursevil maşallah canım bende eşime test aldırdım ama sence şimdi mi yapsam yoksa sabah ilk idrarımla mı yapsam şimdiki idrarım ile de doğru sonuç çıkar mı acaba 😊
Selo25 Kızlar sizler catlatma ignesi kullandınız mı? Catlatma ignesinden 13 gün, transferden 7 gün geçti ovitrelleden dolayı pozitif cıkar mı halen
Selo25 FatmaZehra06 benim transferin 7.günü, çatlatma ignesinin 13.günü test yapmalı mıyım kızlar catlatma ignesi etkisi geçmiş midir. Adet olacak gibi hissediyorum
Kartanesi-24 Teslimenursevil şimdi yaptım ama yok gibi bir yandan da hafif bir şey var gibi ama o kadar az ki yani gölge gibi anlayamadım moralim bozuldu biraz 😥
Kartanesi-24 Selo25 Yok benimki dondurulmuş embriyo transferiydi çatlama iğnesini en son 3 ay önce yumurta toplama işleminde vurunmuştum 3 ay ara verdik öyle transfer oldum
FatmaZehra06 @Kartanesi-24 yok ben cesaret edemeyenlerdenım yapmaya cumartesı gününü beklıyorum suanlık 😂