Cambardak__ Kartanesi-24 estağfurullah ne güzel konuşuyoruz işte:) benim 2 aşılama yapıldı tutmadı bu ilk tup bebek denemesi 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yaşım 30 geçen sene bi kimyasal gebeliğim olmuştu bidaha olmadı 4 yıllık evliyiz inşallah hayırlısıyla ilkte tutar 😊 sizin kaçıncı transfer bu
Kartanesi-24 Cambardak__ benimde ilk transferim benim daha önce 3 kez gebeliğim oluştu ama hepsinde sıkıntılar oluştu eşimle aramızda bir genetik sıkıntı çıktı o yüzden bize genetik tüp bebek önerdiler benimde aynı şekilde 5. Gün embriyosu genetik taramalı olarak çift embriyo transferi yapıldı 25 yaşındayım 4 senelik evliyiz 😊
Teslimenursevil Kartanesi-24 kuzum benim hiç belirtim yoktu o yüzden olumsuz düşünüyodum aslında bugün karın ağrım ve bel ağrım var sadece
Kartanesi-24 Teslimenursevil maşallah canım bende eşime test aldırdım ama sence şimdi mi yapsam yoksa sabah ilk idrarımla mı yapsam şimdiki idrarım ile de doğru sonuç çıkar mı acaba 😊
Selo25 Kızlar sizler catlatma ignesi kullandınız mı? Catlatma ignesinden 13 gün, transferden 7 gün geçti ovitrelleden dolayı pozitif cıkar mı halen
Selo25 FatmaZehra06 benim transferin 7.günü, çatlatma ignesinin 13.günü test yapmalı mıyım kızlar catlatma ignesi etkisi geçmiş midir. Adet olacak gibi hissediyorum
Kartanesi-24 Teslimenursevil şimdi yaptım ama yok gibi bir yandan da hafif bir şey var gibi ama o kadar az ki yani gölge gibi anlayamadım moralim bozuldu biraz 😥
Kartanesi-24 Selo25 Yok benimki dondurulmuş embriyo transferiydi çatlama iğnesini en son 3 ay önce yumurta toplama işleminde vurunmuştum 3 ay ara verdik öyle transfer oldum
FatmaZehra06 @Kartanesi-24 yok ben cesaret edemeyenlerdenım yapmaya cumartesı gününü beklıyorum suanlık 😂