Burcum91 Aleyna-buse kasiklar agrio zaten canim alta inio bide hareket ediolar sert bi sekilde altimdan cikicak qibi oluo benmde
sumeyyezumra Burcum91 ben heran gelse diye bekliyorum 😊 genelde sezaryeni erken aliyolar ya o yuzden merak ettim
sumeyyezumra Burcum91 aynen mide yanmasi da var. bende bakıyorum 10 kilo nerde diye belli olmuyo hic 😊
Nur_akdg Burcum91 yokya bana zayıf geliyor 🙈😂 bu ikinci hamileliğim ilk kıZım 4.129kg dogdu 37.haftada 3600 falandı😀 bu daha 3200😆
Cansuu33 Burcum91 37+0 oldum tam bugün hareketleri nasıl benim kızçem aşırı hareketli içerde at koşturuyor sanki. )))
Burcum91 Cansuu33 aynen bnmki gece bi baslio 3 e kadar haldur huldur icerde hareketli yani aman hareketli olsunlar ya allahimdan iyiymis oyle olmalari😀
Cansuu33 Burcum91 bizim uyku saatlerimiz kızçemle çok farklı o uyurken benim uykum olmuyor onun uykusu yokken benim uykum oluyor tabi anasına acımiyor vuruyorda vuruyor Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin amin ))
Burcum91 sumeyyezumra sanirim canim ya hemen olsada bitse arriik zamanda yaklasinca vakit gecmior gibi gelio bide agirlastik ya allah kurtarsin diye beklios😊
Burcum91 Cansuu33 ayy evet o bendede var ya benm oglanda az degil ya seytan qibi😂 aynen iyle insallah kucagimiza sag selamet aliriz allahin izniyle
Burcum91 Cansuu33 bebekler oyle zaten iann ki tersi oluyo derlerdi inanmazdim smdiden oyleler😀amin canim insallah rabbim sagliklo dogum nasip etsin sanada
Cans50 Benim 36 da 3 kilo ydı 50 cm di bu haftada kaç oldu acaba bilmiyorum yarın kontrol var sağlıklı oksun da kilo önemli değil
Burcum91 Cans50 sennkinn kilosusaguzel boyuda masallah allahim nazardan saklasin almkstir kesin kilo merqknetme ama tabiki oyle sagliklo olmasi daha iyi