Burcum91 Kizlar bebeklerinizin kilosu boyu kac suanda?ve sizde durumlar nasil agrilar sancilar kilonuz dogum sekliniz nelerdir sohbet edelimmm
Zynp19 Burcum91 2900 kilosu boyu 50cm 37+1haftalığız normal Doğum gözüküyor şimdilik bel ağrılarım çok fazla onun dışında Bişi yok henüz ☺️🧿
sumeyyezumra Burcum91 benimde 2900 kilosu 10 kilo aldim toplam. bel agrim var benimde normal dogum istiyorum bakalim 😊
071015 Burcum91 2900 daha 37 ye yeni girdik ama nst de Doğum sancıları çıkıyor heran gelebilir dedi doktorumuz 🤗
Cansuu33 36 da 2700 dü kilosu boyunu bilmiyorum kasık ağrılarım var sürekli uykum var ve 5 kilo aldım Allah'ın izniyle sizde nasıl durumlar. )))
Burcum91 Cansuu33 kiz.iyiumis kilosu smdi 37 olduysan almistir kilo.ben buqun gittim 2850 kilosu boyu 48 bnmkinin🤗 bmmde kasik agrilarom var bide midem yaniyor agzima kadar gelio afedersin yani
Burcum91 Birinci vayy masallahhh harika canim kilosu boyu filan gayet iyi benmki 2850 kilo boyuda 48 cm
Burcum91 Zynp19 bizim cocuklar uzun boylu olcak desene☺ bnmkide 2850 gr 48 cm boyu.bnnm sezeryan olucak az kaldo 20 subatta insallah.normal mi senin vallha allah kolaylik versin beklemek.zor ya tasiyamiommsmdiden heryerim.agrio
Cansuu33 Burcum91 37+0 oldum tam bugün hareketleri nasıl benim kızçem aşırı hareketli içerde at koşturuyor sanki. )))
Zynp19 Burcum91 ben normal istiyorum doktorda normal diyo zaten kuzum aynen yatarken çok zor oluyo geceleri uyuyamıyorum bi doğsalardı hayırlısıyla senin neden sezeryan canım
Burcum91 Zynp19 insallah nornalse normal olirsun canim hakkinda hangisi hayirlisiysa o olsun..belimde romatizma ve fitik var doktorum zorlamiim seni dedi ondan sezeryan
Burcum91 Evremanne bnmkiule kilosu ayni sennkininde bkyu 1 cm fazla😃 insallah sag salim kavusrsun camim
Aleyna-buse Kızlar benm de belim çok agriyr bide çatı ağrım çok olur o kadar ağri oluyrki bazen yürüyemiyorum
Burcum91 Aleyna-buse kasiklar agrio zaten canim alta inio bide hareket ediolar sert bi sekilde altimdan cikicak qibi oluo benmde
Burcum91 sumeyyezumra doktorum oyle dedi belimde romatizma ve fitik var oyuzden canim.evet tam 37 haftayim doktorum 20 sinde alicam ters bisey olmassa dedi cocuqun iyuce gelismesi taraftari erken almiyor oyle
Burcum91 sumeyyezumra bende 10 kilo aldim ya😀ama.hic belli degil karnim.buyuk bi🤣brnmde belim agriyo ya midemde yanma var okadar su ara
sumeyyezumra Burcum91 ben heran gelse diye bekliyorum 😊 genelde sezaryeni erken aliyolar ya o yuzden merak ettim
sumeyyezumra Burcum91 aynen mide yanmasi da var. bende bakıyorum 10 kilo nerde diye belli olmuyo hic 😊
Nur_akdg Burcum91 yokya bana zayıf geliyor 🙈😂 bu ikinci hamileliğim ilk kıZım 4.129kg dogdu 37.haftada 3600 falandı😀 bu daha 3200😆