Burcum91 Cans50 sennkinn kilosusaguzel boyuda masallah allahim nazardan saklasin almkstir kesin kilo merqknetme ama tabiki oyle sagliklo olmasi daha iyi
Cans50 Burcum91 sağol cnm benim sağlıklı olsun da önemli olan kilo alınır boyu uzar yeter ki sağlık olsun
071015 Burcum91 2900 daha 37 ye yeni girdik ama nst de Doğum sancıları çıkıyor heran gelebilir dedi doktorumuz 🤗
Burcum91 071015 bnmde ciktiydi ya ama kasilma.cikti bende oda cok onemlo degil kucuk dedi bana.aman biraz daha dursnlar karnimizda ya hem gelisirler iyice erkenden gelmwz ins seninde
071015 Burcum91 inş dursun tabi bana bi zararı yok maşallah iyice büyüsün daha erken 😂 ama benim sancılar geçmiyormuş daha da düzene giriyormuş hayırlısını eylesin rabbim
Burcum91 Cansuu33 bebekler oyle zaten iann ki tersi oluyo derlerdi inanmazdim smdiden oyleler😀amin canim insallah rabbim sagliklo dogum nasip etsin sanada
Burcum91 071015 aynen biraz agrilaeimiz oluo ama.olsun sukur bunada dursunlar saglikli olsunlarda suprizlerden hic hoslanmayiz bu konulqrda dimi😀 insallah canim durduqu kadar dursun sancilarinda insallah zamaninda duzene girer hsrsey gonlince olsum