MehmetAkifZeli Tiredmother https://hizliresim.com/bV64J0 merakla bekliyoruz yalnız benim bebe tepetaklak durduğu için fotoyu çevirip çektim 😍😂
Merveee1 Bebekim123 ama bünün da hurafe olduğunu unutma bakan arkadaşlar bile eğlence amaçlı diyor zaten doktordan başka kimse net bişey söyleyemez eger iddia ediliyorsa yanlış bence boşver canım ya zaten öğrenecez öyle yada boyle
Bebekim123 Merveee1 yaaa tabiki de canım ama arkadaşın söylediğini araştırdım biraz yabancıların kullandığı bir teknikmiş canım ama dediğin gibi nasıl olsa öğreneceğiz er yada geç benim gibi sabırlı olup 21.haftaya kadar bekleyin 😄
Anacsevgidolumelek Elena4 aayy ne kadar keyifli yatiyor sipa 😁 benim yorumum bu 😂 cozemedim valla cikinti da goremedim daha bilgili arkidisler var onlar baksin bakem
Anacsevgidolumelek Serraa05 annesii bu toparlak duruyor kuzum yaa kiz gibi bir de baya kucuk sanirim 💝
Anacsevgidolumelek Serraa05 evett belli ama keske 6-7 haftalik yan pozisyon goruntusu olsaydi o haftalarda omirilik sekil aliyor
Anacsevgidolumelek MeltemAsel ayy maşallah cok guzel 😍 erkek diyesim.geldi baya gelismis pozisyon da uygun degil doktor tahminde bulundu mu?
Anacsevgidolumelek dishonest eger erkekimiz olursa surprizli bebek olacak ablasi 👶🏼 doktorumuz fiziken erkek dedi bir sure kontrol ettikten sonra tahminim kiz yonunde ama kiz diyemem biraz bekleyelim dedi :) herkes o kadar kiz istiyor ki bir gorsen :)
M3sux Anacsevgidolumelek ay şimdi özelden geldik cnm oğlum olcakmış saglıklı olsun tabikide teşekkürler yorumun için ☺️
erda Sitionline benimki de erkek ama ultrason resimlerinde altında boşluk yoktu benim plesantam ve bebeğim aşağıda olduğundan tutmadı heralde :)
Sitionline erda olabilir canımm😊 ya zaten böyle şeylerle anlaşılmaz ki ne çokta şey varmış ya hsmile kalmasam bilmiyordum Vala 😁 değişik seyler duyuyorum burda