Canan__ ayalltsc benim 2 günüm var ben predictör 6 gün ile yaptım hiç çıkmadı senin testte var canım görünüyor yarın sabahta yap bence net görürsün
Merve8155 ayalltsc ayalltsc bende freely in strip testi vardi normal olan ondan yaptim flasla bakinca cok az gordum gibi acaba var midir 1 hafta kaldi reglime
ayalltsc Merve8155 bilemiyorumki kimi o kadar erken görüyo kimi göremiyo gördüysen ne güzel insallah günden günde artar 🙏🏼
Merve8155 ayalltsc erken gebelik degil ya ondan belkide gorunmemistir catlamadan sonrada 14 gun olmadi.hala insallah vardir
Mom6535 ayalltsc görünüyor canım inşallah vardır uzun zamandır seni burda görüyorum her ay dualarımdaydın hayırlı haber ver inşallah
SalihaHakanetin ayalltsc çok çok silik var gözünüz aydın sabah ilk idrarla tekrarlayıp atarmısınız tekrar sonra kan verin bende 5 gün varken öğrenmiştim 🫶🏻🤲
ayalltsc SalihaHakanetin insallah öyledir 🙏🏼 ben az önce test yaptim gösterge yerinde idrarim oynuyor gidip geliyor halbuki cok idrar falan koymadim her zamanki ve dünkü yaptigim gibi yaptim bu test bozuk mu demek oluyo ?
ayalltsc büyük ihtimal cünkü gösterge idrari cekti sonra elime bile almadim idrar ekranda gidip geldi
ayalltsc iremcansu normalde bugün gidicektim ama vazgectim bi adetim geciksin öyle gitmeye karar verdim söyle cuma gibi falan tabi insallah adet olmazsam