ayalltsc adete son 2 gün, bugün bi kac saat önce yaptigim test silik görüyorum siz ne düsünüyosunuz (ilk 2 . dakka cikti) 🥹
Sumiire ayalltsc ben de bu şekilde neredeyse 10 gün önceden yapmışım ve sonuç pozitif şuan 9 haftalık hamileyim 😇
ayalltsc haticeazakliatalar insallah öyledir yarin sabah ilk idrarla yapicam ve eger oda silik cikarsa saglik ocagindan kan vericem görüyosunuz dimi sizde cizgiyi 🥹
ayalltsc Merve8155 evet ilk idrar gecer gecmez cikti ama böle acaba mi degilmi gibiydi 2. dakkada böle netlesti
ayalltsc Bedriye12 evettt freely 6 gün önce erken gebelik testi bu kuruma vs cizgisi olsa 5 dakkadan sonra olur dimi ilk 2.dakkada netlesti bu cizgi kuruma falan degildr dimiii
Merve8155 ayalltsc ayalltsc bende freely in strip testi vardi normal olan ondan yaptim flasla bakinca cok az gordum gibi acaba var midir 1 hafta kaldi reglime
Canan__ ayalltsc benim 2 günüm var ben predictör 6 gün ile yaptım hiç çıkmadı senin testte var canım görünüyor yarın sabahta yap bence net görürsün
ayalltsc Merve8155 bilemiyorumki kimi o kadar erken görüyo kimi göremiyo gördüysen ne güzel insallah günden günde artar 🙏🏼
Merve8155 ayalltsc erken gebelik degil ya ondan belkide gorunmemistir catlamadan sonrada 14 gun olmadi.hala insallah vardir
Mom6535 ayalltsc görünüyor canım inşallah vardır uzun zamandır seni burda görüyorum her ay dualarımdaydın hayırlı haber ver inşallah