Anneyimmmben Turuncukadin bende erkek hissediyorum ama diğer doktorlar kafamı karıştırdı bakalım ne diyecekler 2 hafta sonra tekrar gidicem
Elis27 Anneyimmmben Dr kagankocatepe var onun videolarında 15 haftaya kdr kız bebeğin de klitorisi erkek gibi gorunebiliyormus hatta görselleri var bakabilirsiniz .
Elis27 Anneyimmmben yani belki de erkektir ama garanti ve daha da netleşmesi açısından 15 haftadan sonra tekrar sormak mantıklı olur cnm . Dr diyirki bazıları 12 de öğreniyor mesela sonra tekrar sormuyor ve cinsiyet değişme sorunları olabiliyor o yüzden 15 den sonra mutlaka tekrar sorul teyit edin diyor 🙂
Anneyimmmben Elis27 hayırlı sağlıklı bir evlat olsun kızı da çok isterim bir oğlum var birde kız olsa çok güzel olur ama erkeksede sağlıklı olur inşallah🤲🏻 bende erkek hissediyorum hiç kız hissetmedim doktorlar kafamı karıştırınca birazda heveslendim açıkçası 🥹🥹
Parinas Anneyimmmben doktora ve cihazına göre değişiyor yaa. Benim oğlumu da kızımıda 11de söyledi hiç de değişmedi çok emin bi şekilde söyledi. Ama cinsiyet konusunda ünlenmiş bi doktordu. 16ncı haftayı beklemek lazım normalde
gezentianne Anneyimmmben Cok iyi anlıyorum benim de bir oglum var kız istiyordum en neti fetal dna aslında 10-11 haftada öğreniyorsun🤣🤣🙏🙏 Benm kızmış💕 szin de gönlünüze göre olsun inşallah
Anneyimmmben gezentianne ah canım beni senden iyi kimse anlayamaz 🤭🙈 oğlumu tabiki çok seviyorum ikinciyi hep kız istedim ama hissiyatim erkekti 🥹 doktor erkek dedi ama başka doktorlar net konusmayinca belki kızdır diye umutlandim🥹 fetal yaptirmadigima pişmanım erken yaptirsaydim iyi olurdu
Brcarss Anneyimmmben kacinci haftaya ait. Bnm de 12 haftada bakti erkek defi cikintisi boleydi. Benmde bi oglum vardi kiz geciyodu icimden bakalm hayirlisi 😊
turangulu Anneyimmmben canım Allah gönlüne göre hayırlı evlat nasip etsin öncelikle 🤲🏻😍 ama erkek bebek gibi benim kızımın boş bacak arası çok net belli bence başka görüntüsü varsa yine paylaş bakalım 🤗
bereninannesi__ Anneyimmmben bana da erkek gibi geldi ama çok anlamam zaten. Kaçıncı haftanın ultrasonu bu 😌
Melissayda @Anneyimmmben 14 haftalıkken bacak arası ultrasonu verdi canım 12 de tahmin yapmıştı ama emin değildi