Anneyimmmben Kızlar dünden beri ultrasonu inceliyorum kimi erkek diyor kimi kız diyor bir doktor erkek dedi 3 doktor erken kızda olabilir dedi kafam çok karıştı özellikle kız annelerine soruyorum kızda böyle çıkıntı oluyor mu erken haftalarda
seyma0661 Anneyimmmben canım anlayabilirsen bizimki kız 16+4de öğrendik. Seninki erkek gibi duruyor ama kordon da olabilir bilemedim
Parinas Anneyimmmben çok küçükse kız da olabilir. Ben 11 hafta da öğrendim kendim de gördüm sadece bi nokta vardı orda. Parlak bi nokta. Erkekte de daha bariz çıkık oluyor ama sıkışmış da olabilir. Siz biraz daha bekleyin bence büyümesini ☺️
Selenyildiz Bencede ya çıkıntı varsa değişmez çıkmış bir kere haahshshshs erkektir yüksek ihtimalle valla bu çocuklar canımıza okuyor indirim olurken bir kaç parça bir şey alacağız göster işte cinsiyetini ne uğraşıyorsun biziiiiee😂
Anneyimmmben Selenyildiz aşko bı oğlum var erkekse onun eskilerini giydiririm🤣🤣🤣 ama kızsa biseyler almak istiyorum bide kızı çok istiyorum inşallah degisir 🤣🤣 kızda da çıkıntı oluyor dedi doktorlar kafamı karistirdilar
Brcarss Anneyimmmben kacinci haftaya ait. Bnm de 12 haftada bakti erkek defi cikintisi boleydi. Benmde bi oglum vardi kiz geciyodu icimden bakalm hayirlisi 😊
Anneyimmmben Alisde bı kaç ultrasona baktım kesin erkektir dedim böyle çıkıntı vardı meğer kızmış 🤦🏻♀️🤣 benimde gözlerim yanılıyor heralde iyice
Anneyimmmben Alone benimkinin haftası erken ya doktor kız bebeklerde de ödemli görüntü oluyor erkeğe benziyor dedi kafam karıştı yakinlastirinca arada bı çizgi var o çizgi testis mi anlayamadim
Anneyimmmben Alisde aşko bana ilk doktor erkek dedi arkasına 3 farklı doktor ultrason resmine baktı çok erken kızda da böyle gorunur yaniltici ve pozisyon iyi değil dedi 🤦🏻♀️ bana göre de erkek gibi ama fotoyu yakinlastirinca arada bı çizgi var testis mi yoksa labium mu anlamadım😂
Anneyimmmben Parinas 13 haftalık görüntü bu 😄 bilemiyorum 11 hafta çok erken yaa bu ultrasona bile çok erken daha belli olmaz diyorlar
Anneyimmmben Turuncukadin ama kaç haftalıkken bacak arası boştu canım kiz bebekte 16. Haftalarda bacak arası ödem gidiyormuş
Parinas Anneyimmmben doktora ve cihazına göre değişiyor yaa. Benim oğlumu da kızımıda 11de söyledi hiç de değişmedi çok emin bi şekilde söyledi. Ama cinsiyet konusunda ünlenmiş bi doktordu. 16ncı haftayı beklemek lazım normalde