turangulu Anneyimmmben hiç öyle deme bana da 12 haftalıkken erkek dendi sonra nazlı bir kızım oluyor hep sakladı kendini 16 haftada gösterdi hiç Belli olmaz canım 😀sen gene detaylı ultrasona kadar bekle derim
Anneoluyorumhello Anneyimmmben googleden erkek bebek ulrtasyon görüntüsü yazın çok örnek vR ve farklı sızınkınden bence 🥰 oğlunuz varsa inşallahta kızdır
gamze_gs88 Anneyimmmben bana ilk bısey demedi b nim ulturasondada böyle çıkıntı vardı sonra kız dedi doktor 15. Haftama giricem geçen gün gene kız dedi doktorunuz ne derse ona göre hareket edin çünkü onlar bizden daha iyi bılıyor
pinar55 Anneyimmmben bana kız gibi geldi erkekte daha belirgin oluyor bir de kız için üç çizgi oluyor diye duymuştum
Melissayda @Anneyimmmben sağlıklı olsun canim oğlunuz var sanırım kız istiyorsunuz bende tam tersi daha öğrenemedim ama 🥰
Anneyimmmben Melissayda evet canım erkek olursada Allah’tan geliyor hayırlısı böyleymis diycem ama kız evladida taymak istiyorum rabbim verir inşallah🤲🏻🥹
Anneyimmmben Ela3466 🤭 ilk bebekte kız erkek fark etmezde ikinci cinsiyette olmayanı istiyor insan 🥹 benim ikinci doktorun tahmini doğruysa iki oğlum olacak 3. Yude yapicam bu erkek olursa🤣🤣
Ela3466 Anneyimmmben aynı ben gibi benimde bir oğlum var 2. Ye hamileyim detaylı bekliyorum eğer olmazsa 3. Ye 😂😂 Allah’ım bize bir kız evladı nasip etsin inşallah 🤲