mrp2023 emineeeeeeeee bencede ver bende 9.gün vermiştim ama doktorum 3 e tamamlatıyor beta hcg yi 3 kez veriyoruz toplam
Zeyneptekin1 gözün aydın canım bana da dua et olur mu bende cuma günü daha yumurta toplama işlemine gireceğim çok korkuyorum pozitif haber alamazsam diye 🥹
emineeeeeeeee Zeyneptekin1 canım bol bol dua et bide Meryem süresi oku transfere kadar 41 kere Rabbimin izniyle inşallah sende güzel sonuçlar alırsın 🙏🙏
emineeeeeeeee Zeyneptekin1 canım korkma herşeyin bı vakti zamanı var bende korkuyodum pozitif olmasını inanki çok bekledim Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin ☺️😘
Baharkaya1 emineeeeeeeee kesinlikle belirti aramayın benim ilk tranferimde bel ve kasık ağrısı aşırıydı kesin tuttu dedim ama negatif aldım 2. Transferde de hafif bel agrısı oldu belirtim yok denecek kadar azdı 8. Gün midde bulantısı oldu test yaptık pozitif gördük çok şükür darısı size inşallah 🤲🏻☺️
emineeeeeeeee Baharkaya1 kesinlikle öyleymiş hep belirti olmasını bekledim sadece kasık ağrısı beni korkuttu olumsuz olacağını düşünmüştüm nasip herşey valla canım ☺️☺️