emineeeeeeeee babyylve_ teşekkür ederim canım nasıl yumurtlama normal yumurtlama günüm 17 Aralık gösteriyor
emineeeeeeeee FatmaZehra06 az daha dayan canım yaparsan 9. Gün çok ideal inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 😘❤️
Bebegimgeliyor06 emineeeeeeeee özelde mi yaptırdın canim cift transferi biz secebiliyo muyuz yoksa 2 transfer ücreti mi istediler
emineeeeeeeee Bebegimgeliyor06 canım 2. transferden sonra tutunma şansı artsın diye de hataneler yapıyo tabiki tercih bize kalıyo özel klinikti gittiğim doktor biz istedik çift transferi canım aynı ücret ekstra fiyat alınmıyo🌸
Bebegimgeliyor06 emineeeeeeeee benimde yumurta toplama yapıldı ama cok zor bir süreç anlıyorum seni doktoruma bende daniscam benimde özel klinik umarım yapar ikiz olma şansı da artiyo dimi cift transferde? İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🙏😘
emineeeeeeeee FatmaZehra06 inşallah güzel sonuçlar çıkar canım test yaparsan haber ver merak ederim 🌸
emineeeeeeeee Bebegimgeliyor06 amin inşallah canım ☺️❤️ canım bu arada doktorun da uygun görürse sende istersen yapılıyor elbette şansı arttırıyo bence 🌸
emineeeeeeeee Bebegimgeliyor06 3. Transfer ve sonrasında çift transfer yapılabiliyor diye biliyorum bakanlıkdan öyle maddeleri varmış galiba canım 🌸
Sunshine123 emineeeeeeeee aaa çok sevindim maşallah çok güzel bir değer hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️ ayy ilk hamilelik ağzınla bana da dua et lütfen 💕