Onsekiz06 minikbirani bence yarın sabah ilk idrarla tekrar yap veya bugün kan ver direkt için rahatlasın
Onsekiz06 minikbirani ya sizi umutlandırmak istemem ama bende oğlumu bu şekilde silikti test yaptığımda öyle öğrenmiştim. Ama bi ara kanama vs yaşamamıştım ben o yüzden evde test varsa tekrar yapın daha iyi olur sizin için bayağı da belirtiniz de var
T-159 minikbirani benimde o şekilde oldu beklenen adet günümde kahverengi hafiften cizgi gibi kırmızı kan geldi 2 gün sürdü gebelik vardı yani
e_zgitas minikbirani benim de adet tarihim 10 uydu 29 unda leke leke az süren bir kanamam oldu. Kasıklarımda ağrı ve göğüste şişkinlik vardı ve hamile olduğumu öğrendim :) inş sizin de öyledir
minikbirani Pamukyavrum ya ben yerleşme kanamasını hep az biliyorum peçeteye silip gelecek kadar ama benim ilk üç gün ped dolduracak kadar kanama geldi kahverengi ve kırmızı şeklinde yine vardır inşallah ya
Alya05 minikbirani artı med se yalancı pozitiftir. Çünkü bende geçen ay yaptım negatifti ertesi gün böyle silik çizgi olmuştu
gezentianne minikbirani Yalancı pozitif olabilir dakikalar geçtikten sonra cıktıysa. Gerçek gebelik hemen cıkardı silik de olsa. yerleşme kanaması da o kdar uzun sürmez bence
Hshshzgsghzhshs minikbirani var gibi duruyor gebelik bence ya özele gidip kan verin sağlık ocağında biraz geç çıkıyor
Eda42_ minikbirani Bence özel hastane gidin kan verin silikte olsa belli sağlık ocağında birgün sonra çıkıyor inşallah pozitif haberler alırsın