Hshshzgsghzhshs minikbirani var gibi duruyor gebelik bence ya özele gidip kan verin sağlık ocağında biraz geç çıkıyor
Eda42_ minikbirani Bence özel hastane gidin kan verin silikte olsa belli sağlık ocağında birgün sonra çıkıyor inşallah pozitif haberler alırsın
Melissaa99 minikbirani Bence de olumlu konuşma geçmişini okudum lütfen benim için de dua edermisin hayırlısıyla seninle aynı durumu yaşıyorum rabbim doğru zamanda sağlıkla verisin tüm isteyenlere
minikbirani Melissaa99 ben hamileymişim canım kan verdim inşallah rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder
minikbirani Ultrasonda gözükmedi benimde alttan da baktı kesin sonuç almak için kan ver dedi belki geç döllenme olmuştur felan diye sizin nasıl
Eda42_ minikbirani Rahim kalınlaşma falan var dedi mi çünkü bence daha yeni kese bile 1500, 3000 arasında görünür inşallah olumlu sonuç alırsın
Mom6535 minikbirani bu test yalancı pozitif veriyor canım haberin olsun çok ümitlenme derim kaç kişi de gördüm bende dahil bu markada çok net pozitif görüp negatif sonuç alan
Mom6535 minikbirani bebetime ise markası yalancı çıkıyor kuzu ama olabilirde daysdoctordan daha çok güveniyorum o teste
Eda42_ minikbirani Hastane sitesine girip labaratuvar sonuçlarına girince çıkar belki birde orada bakın
minikbirani ermelek1 eve geldim sonuç hala çıkmadığı için 😣 evde yine test yaptım az önce yine silik çıktı ama ultrasonda vajinal muayene de gözükmedi ya
ermelek1 minikbirani sakın stres yapma bak bekle bakalım çıkar birazdan düşer sisteme mutlaka, yeni olabilir
metemom_ minikbirani bebek hemen görünmüyor zaten canım testlerin ikisinde de gebelik var gibi duruyor hakkında hayırlısı olsun