e_zgitas minikbirani benim de adet tarihim 10 uydu 29 unda leke leke az süren bir kanamam oldu. Kasıklarımda ağrı ve göğüste şişkinlik vardı ve hamile olduğumu öğrendim :) inş sizin de öyledir
Eda42_ Darkrose Evet normalde sağlık ocağında verince birgün sonra çıkıyor sende aksilikmi olmuş kii yada ancak Perşembe günü kaldı sonuç öğrenmesi
minikbirani e_zgitas teşekkür ederim kan verdim 29 çıktı pazartesi günü bir de yarın için çağırdı yükselmişmisir acaba
Eda42_ Darkrose Ooo maşallah baya iyi çıkmış pazartesi günü doktora gitsen kese bile görünür belki de hayırlı olsun gözün aydın olsun beklediğine değmiş bari 🤰🏻🤰🏻☺️☺️
minikbirani Darkrose hayırlı olsun canım gözün aydın çok iyi çıkmış❤️ bende bugün yine verdim 46 çıktı pazartesi 29 çıkmıştı
Eda42_ Darkrose Kız yarın görülür mü bilmem ki kese görülmese de sıkıntı yapma çünkü değer 1500 3000 arasında görünür hadi hayırlı olsun rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻
Eda42_ minikbirani Canım biraz düşük gibi ama üzülme inşallah sonrasında sağlıklı artış olur inşallah
Eda42_ minikbirani Tabi ki vardır sağlıklı gebelik olduğu zaman herşey iyi olur ama hanı üzmek olarak değil sağlıksız olduğu zaman gidiyor zaten