Mucizeem__ minikbirani bende 1 hafta gecikme yaşadım ama o esnada leke vardı kan tahlili verdim negatif adet olmayi bekledim ama 1 buçuk ay oldu hala olmadı 🥲✋
minikbirani Mucizeem__ 17 aralıkta adet gibi oldum galiba üstüne görme yaşadım işte o sayılmazsa 17 Kasım
Mucizeem__ minikbirani anldim benim de 13 Kasım son adet tarihim bide 6 Aralık’ta leke gördüm O hesapta sizin bebek kaç haftalık
Darkrose minikbirani ben bugün girmedim e nabızada düşmedi . 3 tane test yaptık 3 gün aralıkla testler pozitif kanda görmek istedim
minikbirani Mucizeem__ 17 kasıma göre hesaplayınca 7 haftalık gözüküyor ama benim geç döllenme olmuş galiba kese felan görmedi daha doktor
Eda42_ Darkrose Hastanenin labaratuvar sonuçlarına girince çıkar belki o şekilde deneyin bazen geç düşüyor bugün yılbaşı gecesi olunca belki de. Çıkmaz
e_zgitas minikbirani benim de adet tarihim 10 uydu 29 unda leke leke az süren bir kanamam oldu. Kasıklarımda ağrı ve göğüste şişkinlik vardı ve hamile olduğumu öğrendim :) inş sizin de öyledir
Eda42_ Darkrose Evet normalde sağlık ocağında verince birgün sonra çıkıyor sende aksilikmi olmuş kii yada ancak Perşembe günü kaldı sonuç öğrenmesi
minikbirani e_zgitas teşekkür ederim kan verdim 29 çıktı pazartesi günü bir de yarın için çağırdı yükselmişmisir acaba
Eda42_ Darkrose Ooo maşallah baya iyi çıkmış pazartesi günü doktora gitsen kese bile görünür belki de hayırlı olsun gözün aydın olsun beklediğine değmiş bari 🤰🏻🤰🏻☺️☺️
minikbirani Darkrose hayırlı olsun canım gözün aydın çok iyi çıkmış❤️ bende bugün yine verdim 46 çıktı pazartesi 29 çıkmıştı