Ebru_ebru umutluanneadayi benim yaptığım şeyler hepsi aynı sonuç ama doktor farklı şey söyledi. Sizin adınıza sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Ebru_ebru GirlandBoy_Mom kız hadi söylesene erken doğum yapacağım şimdi meraktan ama ben değiştiriyorum kız demiştim ama Erkek 🥰
Burnosunn_annesi Husna_2021 benim ilkte adet gününe göre çıkıyo ama hamile kalınan ay olunca tutmamış oluyo 22 temmuz adet tarihi hamilelik Agustos olunca yanlış cinsiyet olmuş oldu ikinci de erkek diyor kan yenileme de kız bakalım hangisi doğru olcak🤭🤭
Husna_2021 Burnosunn_annesi hayırlısı olur inşallah Allah gönlünüze göre versin burdan öğreniriz artık tutup tutmadığını az kaldı heralde sizin öğrenmeye
abbasova14 GirlandBoy_Mom bizdede çıkıntı var dedi🥹çok farklı duygu kızdan sonra Tabi daha kesin değil ama
Husna_2021 GirlandBoy_Mom hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre vermiş sağ Salim de kucağına almayı nasip etsin inşallah
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi amin canım inşallah en baştan beri erkek diyenler var onları etiketlicem birazdan
miniminibebek GirlandBoy_Mom ay sonunda 😂her cinsiyet postunun altına yazıyordunuz hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🌸