GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi amin canım inşallah en baştan beri erkek diyenler var onları etiketlicem birazdan
Husna_2021 Burnosunn_annesi hayırlısı olur inşallah Allah gönlünüze göre versin burdan öğreniriz artık tutup tutmadığını az kaldı heralde sizin öğrenmeye
Burnosunn_annesi Husna_2021 amin Allah razı olsun evet bu hafta inşallah söyler doktor dedi gelince bakarız 😍🥰
abbasova14 GirlandBoy_Mom bizdede çıkıntı var dedi🥹çok farklı duygu kızdan sonra Tabi daha kesin değil ama
GirlandBoy_Mom abbasova14 ay evet ya benim ailede de erkek yok ondan nasıl bişey bilmiyorum çok farklı duygular içindeyim 🥹
miniminibebek GirlandBoy_Mom ay sonunda 😂her cinsiyet postunun altına yazıyordunuz hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🌸
GirlandBoy_Mom miniminibebek sağol canım benim evet çok merak ediyodum biraz sabırsızım maalesef öğrendim sonunda değişmez heralde 😅
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom olmaz mı her iki meyveden tatmak ister insan şükür Rabbim nasip etti hayırla sağlıkla kucağına al bitanem🤲🏻😍💙💙💙👶🏻
Husna_2021 GirlandBoy_Mom hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre vermiş sağ Salim de kucağına almayı nasip etsin inşallah
GirlandBoy_Mom Husna_2021 amin canım benim çok sağol Rabbim herkesin gönlüne göre versin öncelik sağlık tabiki