Burnosunn_annesi Ebru_ebru Google kan yenileme cinsiyet tahmini yaz mutlu anne diye çıkar orda anne baba adet günü bilgileri gir çıkar💜
turkan403 GirlandBoy_Mom hatırlamıyorum kız mu demştm ama bu ultrason da dönmüş gibi erkek gecti icimden
Burnosunn_annesi Husna_2021 bende bu sene denk geldim çok kişide tutmuş bütün tahminlerden bunun yanılma payı azmış benim ilki tuttu ikinciyi bakalım tutcakmı 😌
Ebru_ebru GirlandBoy_Mom kız de söyle şarjım bitecek çok merak ettim öncelikle sağlıklı olsun tabiki ☺️
Husna_2021 Burnosunn_annesi bende yaptım bakalım tutacak mı daha benim çok ama cinsiyet öğrenmeye hayırlısı bakalım 😊 Çin takvimi tuttu mu peki ilkte onu hesapladınız mı
Ebru_ebru Burnosunn_annesi evet benim de yanlış oldu. Ama benim Çin takvimi gibi şeylerin hepsi de kan yenileme ile aynı çıkmıştı ☺️
Burnosunn_annesi Husna_2021 benim ilkte adet gününe göre çıkıyo ama hamile kalınan ay olunca tutmamış oluyo 22 temmuz adet tarihi hamilelik Agustos olunca yanlış cinsiyet olmuş oldu ikinci de erkek diyor kan yenileme de kız bakalım hangisi doğru olcak🤭🤭