minikbebegim06 Delihatunnn fenalık geçirdim nasıl çıldırmayım testi yapmak için avucuna işemiş kadın bosluguma geldi ona yazdin sandim 😂
Delihatunnn minikbebegim06 sakin ol ben avucumla suyu bile icemem akar gider abdest alirken bile tutamiyorum suyu elimde guvenip isemem yani mantigima yatsa kapasite yok korkma 🤣🤣🤣
Namesiz6 Avuca işemek nedir arkadaş.Neler duyacağız gerçekten çok ilginçç. Postu açan arkadaş kartona yapsam test sonucunda sapma olurmu anlamında danışmış. Yazmayım dedim ama tutamadım kendimi.Gece gece midem kalktı gerçekten.
TugceOrak minikbebegim06 ay iyi ki kaçmış iyi ki 😀 Her gece aynı kadro her kaos postunda toplanıyoruz bir şekilde 😀benim bünye kaldırmıyor vallahi artık ya 😀aha delim de burda 😀 @Delihatunnn
Sahra25 Avuca işemek mi.. Gerçekten lavobadan çıkıp nasıl mutfağa girip yemek yapıyorsunuz ya..Rabbim hidayet versin gerçekten..😟
Delihatunnn defne-33 hayirlisi olsun daha ilk defa yapiyor mussun insaAllah bidahakine pozitif olur stres yapmamaya calis ❤️
akidesekeri defne-33 testlere bu kadar çok güvenmeyin yanıltıcı olabiliyor. İki kere test yaptım ikisi de negatif çıktı. Testi yaptığımın ertesi günü hamile olduğumu öğrendim. Öyle hafif çizgi filanda yoktu dümdüz negatif çıkmıştı
defne-33 Delihatunnn teşekkür ederim inşallah ama yumurta çatlatma iğnesi yapıldı 15 gün önce doktorum olumlu konuşmuştu özel hastaneydi bugün yap güzel sonuçlarınla ara beni demişti ama2.yi yapmalımıyım sizce iğneyi 🙏🏻