minikbebegim06 Alya05 ben de şey düşündüm cidden bazı insanların elinden kabuklu ceviz bile yenmezmis şuan dua ediyorum inşallah böyle birine hiç denk gelmeyelim diye Allah etmeye misafir falan olarak gitmek istemem yani
Alya05 minikbebegim06 Vallahi bende aynısını düşündüm, bu konu tekrar düşünmemi sağladı insanların elinde bişi alınca 100 defa düşünecem
defne-33 minikbebegim06 çok heyecanlıyım sabah saat 6:30 7:00 de yapıp eşim uyandığında bir süpriz hazırlıycam pozitif çıkarsa inşallah gece uyumadan su içicem bol bol da dua edin bana lütfen 🥺
minikbebegim06 defne-33 kız o kadar suya gerek yok sabah idrara sıkışık kalkarsın zaten kalkınca ilk idrarla yap köşeye koy sabit bir yere 5 dk hiç elleme hadi inşallah vardır haber et
KumpirsMom defne-33 valla başarabilirsen üzerine işe ben öyle yaptım gayette oldu 😂😂 yani sen bilirsin
minikbebegim06 _biranneadayi yani gerçekten ne desem bilemedim iğrenç ya1 tane pet bardak satın almak çok mu zor 1 lira bile değil
Mom6535 defne-33 sana garip gelicek ama bardaklarıma kıyamadıgım zaman bardağımda yoksa o testin çıktığı plastık poşetle işimi görüyorum içindeki rutubet olmasın diye koyulan şeyi çıkarıp onla hallediyorum 🤦😂❤️
Edilann defne-33 bu 10 sn tutulansa kesinlikle bardağa falan koy. Benim ilk denememde çöp olmuştu 😂😂😂
minikbebegim06 _biranneadayi damlalığa almak için mi? Ben ellerimi yıkayıp avcumda biriktirip aldım ikisinde de ☺️ Zaten minnacık bişey lazım bardak arayışına gerek yok bence @TugceOrak bunu nasıl kaçırdın sen 😂😂😂
TugceOrak minikbebegim06 ay iyi ki kaçmış iyi ki 😀 Her gece aynı kadro her kaos postunda toplanıyoruz bir şekilde 😀benim bünye kaldırmıyor vallahi artık ya 😀aha delim de burda 😀 @Delihatunnn
Delihatunnn defne-33 yapilir yapilir bisey olmaz bende karton bardaga yaptim daha once dekullanmadigim cam bardaga yaomistim sonra attim
minikbebegim06 Delihatunnn bir an diğer kadına cevap yazdın sandım yapılır yapılır diyince Allahim dedim olamaz 😂😂😂
Delihatunnn minikbebegim06 🤣🤣🤣🤣 cildiriyordun degilmi yine minik capli bi kalpnkrizi gecirttim yine sana 😅
minikbebegim06 Delihatunnn fenalık geçirdim nasıl çıldırmayım testi yapmak için avucuna işemiş kadın bosluguma geldi ona yazdin sandim 😂