Kuboss06 Alya05 Konudan bağımsız bişey sormak istiyorum size. Nerelisiniz acaba şiveniz çok tanıdık geldi de😁
akidesekeri defne-33 testlere bu kadar çok güvenmeyin yanıltıcı olabiliyor. İki kere test yaptım ikisi de negatif çıktı. Testi yaptığımın ertesi günü hamile olduğumu öğrendim. Öyle hafif çizgi filanda yoktu dümdüz negatif çıkmıştı
defne-33 akidesekeri benim de dümdüz çıktı en kaliteli testi aldım etken gebelik testi doktorumu aradım adetime 3 gün var bazen böyle olabiliyor adetini bekle olmazsan bidaha yap dedi inşallah yanıltıcı olmuştur adet olmam inşallah
minikbebegim06 Mommytu aaa lütfen isemiyor öyle mi anladınız siz de kafileye katilacaksiniz şimdi böyle dediniz diye 😂😂
akidesekeri defne-33 ben o ay 17sinde adet olacaktım. 17sinde kan verdim. 19unda test yaptım. 20sinde hamile olduğumu öğrendim. Ne deyim ki umutta bağlamayın umutsuzda olmayın ☺️
october ay evde pet bardak yoktu bardaklarıma da kıyamadım 6’lı tatlı kasesinin bi tanesine işeyip atmıştım ahshsj
Deletedmom_984 Benim de bardagim kalmamisti sapi kirik gozden cikardigim bardaga yapmistim.(herkes iseme anilarini anlatti resmen) Gercekten linclemek istemiyorum ama avuca da isenmez ya😂 aklima bile gelmedi tovbeler olsun
kayramertannesi @“_biranneadayi”#p35135550 Dönüp de klozetinizin deliğinden idrarınızı avucunuza almıyorsanız, evet bu yorumunuz avuca işemek olarak anlaşılıyor. Ama diğer türlüsünü de yapabilecek bir potansiyelde olmanızdan bir tık korkmadım değil :))
Donaldvetomris defne-33 ben karton bardağa yapmıştım canım 3 buçuk damlacık sıkmıştım hemen ikinci çizgi çıkmıştı.