defne-33 Kızlar biraz saçma olucak ama ilk kez yapıcam pet bardak yok evde karton bardak yada cam bardağa yapılır mı
_biranneadayi defne-33 damlalığa almak için mi? Ben ellerimi yıkayıp avcumda biriktirip aldım ikisinde de ☺️ Zaten minnacık bişey lazım bardak arayışına gerek yok bence
Alya05 _biranneadayi Vallahi kırmak istemem ama Allah aşkına çölde yaşamıyorsanız illa evde atılacak bir kutu vs vardır ele idrar yapmak nedir
minikbebegim06 _biranneadayi yani gerçekten ne desem bilemedim iğrenç ya1 tane pet bardak satın almak çok mu zor 1 lira bile değil
Alya05 minikbebegim06 peki eline yapan o napcak 😀😆 elinimi kesip atsın yoksa 1 hafta çamaşır suyunamı batırsın 😀
minikbebegim06 Alya05 aynen dimi ben böyle yaptım zaten az biseydi diye bide öneri veriyor hey Allahım 😂
minikbebegim06 Alya05 yav hani yok test evde kendi belirmedi ya disardan aldı geldi alırken onu da al ben ovulasyon takibi yaparken eve 100 lü pet bardak alıp koymuştum lazım oldukça kullanırım diye bilsem almazdım elimiz dururken 😂😂😂😂
Kuboss06 Alya05 Konudan bağımsız bişey sormak istiyorum size. Nerelisiniz acaba şiveniz çok tanıdık geldi de😁
minikbebegim06 Alya05 ben hergun yok bundan daha fazlası olmaz sasiramam diyorum hep bir üstü çıkıyor arkadaşlar sağolsun 😂
defne-33 minikbebegim06 çok heyecanlıyım sabah saat 6:30 7:00 de yapıp eşim uyandığında bir süpriz hazırlıycam pozitif çıkarsa inşallah gece uyumadan su içicem bol bol da dua edin bana lütfen 🥺
minikbebegim06 Alya05 ben de şey düşündüm cidden bazı insanların elinden kabuklu ceviz bile yenmezmis şuan dua ediyorum inşallah böyle birine hiç denk gelmeyelim diye Allah etmeye misafir falan olarak gitmek istemem yani