Merhaba hamişler ilk gebeliğim ve bebeğime ilk etapta neler almam gerekli hiç bilmiyorum fikir verirmisiniz henüz hiçbirşeyini almadım 22 haftalığız
Bebeğime neler almalıyım
Bende aynı dört aylık oldum hıc bişeyi Yok eşimde çok erkek. Diyor sinir ediyor ben yavaş yavaş almak istiyorum
Senemhifa Ben 28 haftadayim daha ben bir kırık almadım
Kıyafetleri var genelde ayaksız alın diyolar boyu uzun doğarsa kullanışlı olsun diye
Battaniyeler var penye çok kullanılıyomuş o yüzden ona yüklenmek gerek
Oda yapacaksan odası, yoksa beşiği
Şampuanı losyonu filan var onları en Sona bırakmak lazım
Tırnak makası, ateş ölçeri, törpüsü, tarağı
Küveti filesi filan var
Müslin bezleri var penye bezleri var kustuğu zaman kullanmak için
Emzik var biberon var
Bi de kendin için alacakların var
Battaniyeler var penye çok kullanılıyomuş o yüzden ona yüklenmek gerek
Oda yapacaksan odası, yoksa beşiği
Şampuanı losyonu filan var onları en Sona bırakmak lazım
Tırnak makası, ateş ölçeri, törpüsü, tarağı
Küveti filesi filan var
Müslin bezleri var penye bezleri var kustuğu zaman kullanmak için
Emzik var biberon var
Bi de kendin için alacakların var
Senemhifa benim en çok zıbın dı ihtiyacım çocuklar zaten çabuk büyüyorlar ve elbiseleri el kadar oluyor değiştirdik ten aında hemen yıkayıp kuruta biliyorsun birde en güzel kurtarıcı şey tulum pjamalar dan daha kullanışlı daha şık ve beli fln açılma derdi olmuyor
Senemhifa ben de 25. Haftaya girdim daha bi kere internetten kıyafet alışverişi yaptım 🙈 Bi tane 10lu bi tane 5li hastane çıkış seti, 5 6 tane kısa kollu uzun kollu ip askılı zıbın, bi tane tulum, bi tane minik yelek, ikili patiksiz bi tane de patikli alt zıbın aldım. yenidoğan bu aldıklarımın hepsi. Annemle ablamla falan konuştum iki tane de iç zıbın oluyomuş yandan bağlamalı ondan al başka yenidoğan bi şey alma dediler. Bebek hemen büyüyo zaten yenidoğan aldıkların boşa gider 6 9 ay al bundan sonrakileri dediler. Kıyafet olarak bunlar yetiyomuş ilk etapta
Alminaaaaaa bende öyle alayım o zaman 40 ı çıkana kadar 5 takım kullansam yeter herhalde sonra san diğer kıyafetlerini giydirmeyi düşünüyorum nasip olursa
Doga_deniz evet bende öyle düşünüyorum canım hemen büyüyorlar küçük çok bişey almak istemedim doğrusu ne alacağımı da pek bilmiyorum 😄 teşekkür ederim
23 haftalığım bı daha ki hafta herşeyini toplu alicaz ins. Çalışıyorum şuan 2 ay daha calisicam sonra para yok şimdiden aldık aldık dedim gözünü korkutuyorum🤣🤣 kiraciyiz tek maaşla herşeyi çalışıyorken almak istiyorum
Gulsen1989 kiracı olmak çok zor 😔 bizde aynı durumdayız Rabbim hayırlı bereketli rızkıyla göndersin yavrumu bazen üzülüyorum istediğim şeyleri yapamam diye ama elbet Rabbim verir bir kolaylığını🤲🏻 Babamız mesleğinden olmasaydı belki çok daha farklı olurdu nasip...