Rvd Pamuk on aydır buradayım henüz birebir tanıştığım kimse yok ama açtığım postlara Değer veripYanıt veren Herkese çok teşekkür ediyorum burası gerçekten çok güzel bir platform 🌸♥️🐣
Esraa00 Pamuk baksana millet burada dostluk aşkı yaşıyor kaldık mı öyle😄maşallah diyim aman onlara da
xEndless Esraa00 😂 @Nc34 ile de burda tanıştım 4 5 dk mesafede oturuyormuş bana eşlerımizde aynı sektördeymiş hatta, bebişlerimizin arasında 1 hafta falan var şimdi de aynı hastaneye gıdıyoruz 😂 arasam bulamazdım ama kısmet işte
Esraa00 xEndless nerdesiniz belki bende yakınımdır 😅Çabalıyorum da aslında olmuyor tutmuyor benim jskskdjshd
Nc34 xEndless ayy kankam güzel tanıştık güzel dost olduk bebeklerimiz birlikte büyüyecek inşallah 🥺🥰❤️
Esraa00 xEndless aramızda dağlar var aramızda dağlar var Ben teeeeee Batmandayım memleket urfa ama Balıkesir den geldim İstanbul güzel ama gezmek için güzel vallahi o trafik beni korkuttu insan dolu heryer maşallah 😂
Smbemdy Ayni sehirde olmak gerekmiyor ayni haftalarda olmak bile insana iyi geliyor o sureci beraber beklemek bebeklerin buume asamasini ayni anda yasamak ..
[silindi] Pamuk ahahah ay yok kız napayım, elimden geldiğince de herkese bilgim tecrübem dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum ama 🙂 napalım 🤣🤣